Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika m4a1 boyi - czy warto?

Recommended Posts

Witam.

Mój kolega chce zacząć przygodę z ASG i chciałby zdejmować z amerykańskiej maści broni a mianowicie m4a1 i pokrewne.

Ja mu raczej nie doradzę bo w kałachach z cymy siedzę.

Czy ta broń http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-1849-M4A1-BI-3281-Metalowy-Gear-Box-.html#projector_components_hidding jest dobra?

Panowie proszę o radę bo szkoda żeby kasa w błota poszła.

Najtańsza, rozsądna, emka zaczyna się od 900PLN i jest to emka KWA. Poniżej tego jest dokumentna loteria (trafiają się emki JG, które nie są ponoć takie ostatnie). Dobra replika w granicach 450PLN to albo Cyma 0.28/31 albo G36 z JG. Emki w tych pieniądzach nie dostaniesz :(.

Według wielu KWA to najlepsze co można teraz z emek kupić;) Ale tak jak kolega napisał wyżej, LOTERIA. Ja zaczynając przygodę z asg własnie kupiłem M4 boy'a. Zakupu dokonałem w sklepie taiwangun razem z kolegą. O ile jego emka po 5 latach nadal działa całkiem ok i gdzieś tam leży jako zapasowa to moja zawsze miała z czymś problemy, teraz działa szkoda tylko, że z niej zostało same body a resztę wymieniłem:)