ZooN Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Witam. Chciałbym się zapytać która z tych replik będzie lepsza. http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=1230 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=903 Proszę napisać o + i - tych replik. A może znacie coś lepszego w cenie około 630 zł Quote Link to post Share on other sites
harry1994 Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Lepszym wyborem będzie jakieś RK . Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) Żadna z nich nie jest dobra, Boyi to ogromna loteria, a ten Scar to ani dobrze wykonany ani ładnie strzela. Nie bierz żadnego. Edited June 4, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 CM003 + gumka HU będzie o wiele lepszym wyborem niż te repliki Boyi. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 CM003 + gumka HU będzie o wiele lepszym wyborem niż te repliki Boyi. Znajdź dostępną CM.003 :) Miałem tą M16 Boyi, nic specjalnego, z zewnątrz nieźle wykonana, ale bebechy są przeciętne. Nie jest warta swojej ceny. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Znajdź dostępną CM.003 :) Miałem tą M16 Boyi, nic specjalnego, z zewnątrz nieźle wykonana, ale bebechy są przeciętne. Nie jest warta swojej ceny. Może jeszcze zamówić mam? Spokojnie,jak teraz nie ma to wkrótce będą. Czasem warto poczekać. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) Jak już ma być Scar to Scar H od Boyi.Kopia VFC,która jest lepiej wykonana od elki. Następny co zapomniał że nazwy własne piszemy dużą literą. Arend Edited June 4, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Boyi to ogromna loteria, Z twojej wypowiedzi wynika,że nawet RK to loteria a tak chyba nie jest.Proponował bym ci jakieś RK Boyi albo CM003.Tylko trzeba poczekać aż na taiwanie będą je mieli. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Na zbrojowni widziałem ogłoszenie,że dostawa m.in. replik Cymy będzie w czerwcu,więc długo nie trzeba raczej czekać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts