WSputnik Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Jestem poczontkującym airsowtowcem i chcę kupić replikę.Wypatrzyłe sobie http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/sc-01-dark-earth-boyi.html jednak niewiem czy jest to dobry wybór.Moje pytanie to kupić czy nie.Prosze oszybką odpowiedz.Z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Jestem poczontkującym airsowtowcem i chcę kupić replikę.Wypatrzyłe sobie http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/sc-01-dark-earth-boyi.html jednak niewiem czy jest to dobry wybór.Moje pytanie to kupić czy nie.Prosze oszybką odpowiedz.Z góry dziękuję. Kiepski wybór, lepszą opcją jest SCAR-H od Boyi, ale wciąż w tej cenie dostaniesz lepsze repliki. Quote Link to post Share on other sites
wolves Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited June 6, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 SC01 to ścierwo. Słabe osiągi i wygląd. Z modelem SC02 czyli Scar H jest już inaczej. W stocku zasięg z 45metrów i bardzo ładne wykonanie. Wszystko było by cacy gdyby nie fakt kompatybilności magów tylko od VFC czyli koszt jednego mid capa do wydatek 90zł. Używam go i nie narzekam. | Ale prawdą jest że w tej cenie są lepsze twory do kupienia. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 (edited) @Wsputnik, "poczontkujący", z Twojego postu wynika, że dysponujesz znaczną "kasą", a przewidziałeś w swoim budżecie zakup okularów (gogli), czapki (hełmu), dobrych butów, rękawiczek? Kup na początek coś tańszego, choćby AK74S [CM]? Na pewno będziesz zadowolony, a później, jak Ci się znudzi, łatwiej sprzedaż niż SCAR-a, bo to paskuda z kolbą w kształcie wielbłądziego kopyta... :maniak_jezyk: Edited June 7, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
WSputnik Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 (edited) A gdzie dostane takiego scara-h bo do tej pory żadnego takiego nie znalazłem. PS:Powała odliczyłem sobie już cĘen ,,osprzętowania mitarnego'' oraz ak mnie nie interesuje(ewentualnie wolę kupić jakieś m4). Edited June 7, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Kolba w scarze nie ma wyglądać.. A na razie nigdzie nie widzę ich dostępnych. Jako użytkownik tej repliki stwierdzam że warto poczekać na nią ;) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 (edited) http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/sc-02-black-boyi.html http://www.militaria.pl/boyi_dboys/karabinek_aeg_scar_sc-02_blk_p6591.xml Edited June 7, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
WSputnik Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 nicknitro a jakie magazynki do tej broni bo nie wiem jakie ,a chciałby mid-cap. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Temat o replice. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 WSputnik - w Puchałkę się zamieniłeś? Chodzi mi o "wypatrzyłe, chciałby" ? :P Koniecznie musi być scar tak? Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Magi masz na specshopie. Tylko standard VFC. Quote Link to post Share on other sites
WSputnik Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Najlepiej aby to był SCAR ale z M4,G36 też przeżyje.Ważne aby nie był to kałasznikow ani podobne. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 (edited) Jak masz ok. 800zł to pomyśl nad G36 C Aresa. Jak nie to CM003 (czyli G36 z Cymy) i do tego gumka HU + lufa precyzyjna. Na tanie M4 raczej szkoda kasy,zwłaszcza jak to jest Twoja pierwsza replika i zaczynasz z ASG. Edited June 7, 2012 by OFF Quote Link to post Share on other sites
WSputnik Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 (edited) OFF ten Ares nie byłby zły ale z tego co widzę osiąga ok,340 FPS zaś proponowany przez nicknitro SCAR osiąga ok,390FPS.Ile tak naprawdę w terenie FPS-ów osiągały by te bronie oraz która będzie bardziej bezawaryjna? Nazwy własne też zaczynamy wielką literą. Arend Edited June 7, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 @Up Fps to nie zasięg! Widać że jesteś nowy. Ares powinien po wymianie gumki HU strzelać lepiej od Scara, ale na pewno będzie miał lepszą kulturę pracy. Quote Link to post Share on other sites
WSputnik Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 To jeszcze 2 pytania czy tego Aresa da się tunigować gdyż raczej jego kupie oraz jakiego SCAR-a będę mógł kupić w przyszłości(już bez limitu cenowego). Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 To jeszcze 2 pytania czy tego Aresa da się tunigować gdyż raczej jego kupie oraz jakiego SCAR-a będę mógł kupić w przyszłości(już bez limitu cenowego). Tak, da się tuningować. Quote Link to post Share on other sites
WSputnik Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 (edited) To ostatnie pytanie oski52 gdzie mogę znaleść taką gumkę HU Edited June 8, 2012 by WSputnik Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Ale tyś świeży i nierozumny sputniku, w każdym sklepie asg można kupić gumkę hu w odpowiednim dziale, wyprzedzając twoje pytanie, tak, przeźroczysty guarder będzie idealny :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts