Berylf Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Chodzi mi o kulki P&J Bio (biodegradowalne) o masie 0,20 - 0,25. Strzelał z nich ktoś..mam nadzieje że nie są gorszej jakości niż zwykłe polecane P&J. Edited June 12, 2012 by Berylf Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Zwykłe POLECANE P&J? Polecane przez kogo? Zwykłe P&J to słabe kulki. Bio są jeszcze gorsze. kiedyś musiałem przestrzelać cholernie mocną replikę na 0,2g i pod ręką miałem tylko 0,2. Rozpadały się już w lufie, od przyspieszenia... Z lufy wylatywał proszek. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 PJ Bio to nie są kulki! To prawdziwa porażka, tną się w magach, latają krzywo i niepowtarzalnie. W skrócie - nie tykaj kijem przez szmatę... Quote Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Zwykłe P&J to bardzo lubiane i polecane kulki , bo są najtańszymi działającymi :D @Berylf : Szukasz jakiś kulek Bio czy konkretnie P&J ? Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Takie samo ścierwo jak zwykłe PJ... Mój kumpel trafił raz w paczce kwadratowe coś... Nawet zachował,później wrzuci fotke xd Quote Link to post Share on other sites
Berylf Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 (edited) Eh...no nic rzuci sie ptakom na pożarcie ;d (ale chyba się tym raczej zadławią). Doszły przed sekundą BIO... wszyscy macie rację. Mam nastawiony HU na 0,23 a kulki latają jak chcą. Dobrze że tylko 1000 sztuk. Edited June 13, 2012 by Berylf Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts