Quorton Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 (edited) Chciałem się z wami podzielić moimi doświadczeniami ze sklepem airosft-militaria... Był to pierwszy sklep w jakim robiłem jakiekolwiek zakupy airsoftowe (początkujący;) ) i jeżeli tylko będę mógł to chyba ostatni ( poza specshopem gdzie mam rzut beretem po kulki itp. rzeczy potrzebne na "gwałt") Zaczęło się od munduru... szukałem DPM z demobilu i jakoś natrafiłem na ich stronę... Cena całkiem całkiem zobaczymy co z tego wyjdzie - pomyślałem... mundurek dostałem świetny i jeszcze kod na 10% rabatu na następne zakupy :) W końcu nadszedł czas na zakup repliki ( wcześniej na plastikowym fa-mas'ie kumpla jechałem) a jak już DPM miałem to l85 jak najbardziej pasuje ;) a że aresy drogie to jedyne wyjście... ARMY (świadom jego legendarnych wad) szukałem w wielu sklepach... taiwangun etc. wszędzie ceny ~750 zł więc sprawdziłem czy airsoft-militaria posiada coś takiego... i otóż jest! za 629 zł... dużo mniej od konkurencji fakt faktem... asortymentu aż tak wiele nie ma jak na internetowych "gigantach" ale można znaleźć naprawdę ciekawe rzeczy w ciekawych cenach... a dodając 10% rabatu to już sami wiecie ;) eLżunia przyszła taka jaka miała być... wraz ze swoimi wadami konstrukcyjnymi ( ehhh te małe 4-letnie chińskie rączki nie mają pary by dokręcić śrubki ;) ) Jestem naprawdę zadowolony z jakości obsługi tego sklepu a najbardziej z cen Naprawdę zachęcam do współpracy z tym sklepem... Ktoś może również miał z nimi do czynienia? Pozdrawiam Edited June 13, 2012 by Quorton Link to post Share on other sites
szmerglu Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Proszę bardzo. Link to post Share on other sites
Recommended Posts