LovThis Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Proszę o opinie , która replika według was wypada lepiej w : Wykonaniu ? Niezawodności? Zasięgu? i ogólnie porównanie wszystkiego za i przeciw co lepiej brać ? I jak sprawa z blow backiem u ARESA wypada :) ? Quote Link to post Share on other sites
xaren11 Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 (edited) Nie powiem Ci o Aresie, ale o Cymie mogę powiedzieć parę słów, bo kupiłem ją niedawno. Pierwsze wrażenie jest niezłe, wyróżnia się z zewnątrz od innych "plastików", ma przyjemną fakturę. Niestety pierwsze co musiałem zrobić to dorobić pina do front gripa bo wgl. nie trzymał. Poza tym na stockowej baterii można naprawdę nieźle się bawić, co do zasięgu to jest on imponujący w porównaniu do innych z tej półki ;) Edited June 13, 2012 by xaren11 Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 @Up u mojego kolegi ten pin nie chciał wyjść na początku, aż zaczęliśmy się zastanawiać czy przypadkiem nie jest tam na stałe :P, tak więc wszystko to loteria. Sama replika cm.003 jest super i na pewno ją polecam, niestety nie wiem jak się ma do g36 Aresa. Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 (edited) Ares robi genialne G36. Mam wersje K. I powiem że wykonanie jest świetne. Wszystko doskonale pasuje, cała konstrukcja spięta pinami. W środku cud, miód i orzeszki. Ciężko dostępne części ale zepsuć je to sztuka. Osiągi świetne :D Edited June 13, 2012 by Jade Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Gdybym teraz miał kupić G36 to pewnie wybrałbym Aresa. Łatwa wymiana sprężyny,oznaczenia,dobre wykonanie. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Podłączę się - z czego jest zrobiona lufa zewnętrzna w G36K Aresa? W JG jakakolwiek lufa dłuższa niż C jest za dużym wyzwaniem dla imitacji bloku gazowego i prędzej czy później pęka i zaczyna się chwiać. Podobnie jest w Marui i CA. Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Mi ostatnio też właśnie strzeliło mocowanie lufy. I jak przyjdzie nowe od JG zobaczę czy pasuje do Aresa, jak nie to jedynym rozwiązaniem jest sprowadzać z zagranicy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts