M4ti Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Gdzie najlepiej odesłać G36 JG do tuningu, zależy mi na na serwisie, który się nie reklamuje (zwykle takie serwisy są droższe), a jest solidny i niedrogi. Edited June 19, 2012 by M4ti Link to post Share on other sites
Dread Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Masz mnóstwo serwisantów, którzy co prawda się reklamują, ale zwykle na forum i tylko w podpisie. http://forum.wmasg.pl/topic/80632-serwisanci/ Link to post Share on other sites
M4ti Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Nieprawdopodobnie konkretna odpowiedź, chciałem jeden serwis i dostałem cynk o stu... Edited June 19, 2012 by M4ti Link to post Share on other sites
OFF Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Nieprawdopodobnie konkretna odpowiedź, chciałem jeden serwis i dostałem cynk o stu... Chyba nawet nie raczyłeś przeczytać chociaż dwóch stron z tamtego tematu.. Link to post Share on other sites
Kuba Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Bo tamten temat to reklama. Nie bezpośrednia ale jednak. A on chce serwis co się nie reklamuje, bo wszyscy przeciez wiemy, że na pewno będzie tańszy. I trzeba mu podać taki ale koniecznie jeden "najlepsiejszy" i w ogóle solidny o tani. Tak żeby sam nie musiał szukać, o ceny pytać - tylko wysłać gewehr i poczekać... :sciana: Dla jasności - post Dreada de facto wyczerpał ten wątek. Edited June 19, 2012 by Kuba Link to post Share on other sites
arend Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Się nieoczekiwanie z Kubą zgodzę.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts