Ylang Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Tutaj jest oficjalne forum i wszelkie informacje odnośnie DayZ, tutaj też udzielają się osoby odpowiedzialne za DayZ. http://forums.dayzgame.com/ Quote Link to post Share on other sites
bender Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Istnieją polskie serwery? W wyszukiwarce pokazuje mi głównie brytyjskie i czasem niemieckie. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Polskie serwery czasem znikają z listy wyszukiwanych. Tak to są normalnie. Quote Link to post Share on other sites
bender Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 A są chociaż lepsze pingi niż na niemieckich/angielskich? Btw mówię o SA, bo często ludzie pisząc o DayZ mają na myśli mod. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Ja też o SA. Na polskich serwerach pingi rzadko kiedy przekraczają u mnie 20-25. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts