Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

A ostatnio pisałem że identyczne tematy z ta samą treścią pojawiają się średnio co tydzień...

Swoją przygodę zaczynałem od tej repliki tyle że w innym opakowaniu - miałem wersję SD6. Zasięg jest średni podobnie ma się sprawa z celnością. Chodź byłem z niej mega zadowolony jako że to była moja pierwsza replika. Kupiłem ją 4 lata temu i mimo że ją sprzedałem to wiem że nadal ma się świetnie i działa. Tak więc jeśli wolisz mp5 od wszędobylskich CM028 itp to bierz ją a będziesz zadowolony.

Nie ma porównania. :wink:

Mimo to:

- mamy w naszym teamie i używamy z powodzeniem od 4 lat MP5SD6, "bebeszki" te same co w

- MP5A3, którego używam od roku.

PS

Trzeba tylko uważać na piny foregripu w SD6 i na lewą dźwigienkę selektora we wszystkich replikach MP5 z JG - nagminnie "giną"... :icon_cry:

Edited by Powała

"Nie ma porównania"

Aż taka różnica w b. podobnej cenie ?

Co do selektora ognia, czytałem na zagranicznych forach, że lubi wyskakiwać dźwigienka, ale jak coś to się jakoś przyczepi tą lewą i będę prawej używać...

Tą MP5A3 masz full stock ?

"Nie ma porównania"

Aż taka różnica w b. podobnej cenie ?(...)

V.2 i V.3 to zupełnie inne konstrukcje.

(...)Tą MP5A3 masz full stock ?

Tak (MP5SD6 też i nie widziały sewrisu), Teraz dopiero jest w serwisie, na przeglądzie i drobnych wymiankach, m.in. gumki.

Tuningowane mam tylko G36.

Edited by Powała