Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kamizelka RRV

Recommended Posts

Witam serdecznie, chciałbym się dowiedzieć co nieco o kamizelce RRV, z Flyye. Jako że od dawna poszukuję kamizelki w miarę przewiewnej, ale zarazem wyglądem zbliżonej jak najbardziej do PC, w oko wpadło mi właśnie RRV, głównie dzięki możliwości podczepienia pleców. Jak jest z użytkowaniem? Wszystko wygodnie, nie niszczy sie z flyye, czy może macie do polecenia jakąś inną podobną (ale tańszą ;p) kamizelkę godną uwagi? Bo jednak 320 zł dla mnie nie jest małym wydatkiem. Pozdrawiam.

Edited by arend

Do szczupłych nie należę ale grubasem też nie jestem, w przypadku używania jej z plecami nie dałoby się jakoś pościągać paski, żeby zmniejszyć jej obwód? Bo bieganie z 2 kamizelkami na pewno nie jest tym czego szukam, szczególnie w lesie ;p I jak ma się sprawa z wygodą użytkowania jej bez pleców?

Przewiewny to jest jakiś Battlebelt z ładownicami, od żadnej kamizelki nie oczekuj ze będzie Ci wiatr wiał po brzuchu:) Nie mniej kamizelkę posiadam i używam cały czas, sprawuje sie bardzo dobrze. Nic sie nie pruje, brud schodzi bez problemu. Ma ogromną regulację rozmiarową, jest wygodna jak na kamizelkę.

Enhanced recon chest harness od BHI, który jest zmodyfikowanym RRV. Możliwe że ktoś jeszcze w tym biega, trendy wśród kamizelek zmieniają się jak moda w Paryżewie. ekspertem nie jestem ale jak grzebałem po forach to rrv nie było zbyt popularne,raczej PC, cirasy,mbavy etc. trochę seals i 75th w tym biegało , pod RRV zakładali PACA.

Edited by arend
  • 3 months later...