Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wybór Elektryka

Recommended Posts

Witam,

kolega chce sobie kupić elektryka jako, że ma gaziaka M4 od Ra Tech, ale my wszyscy na strzelankach mamy elektryki i on mówi, że też chce.

Jego budżet to ok. 1000zł. Najlepiej już razem z małym tuningiem. Ma dosyć duże wymagania, bo nie chce:

-M4 (bo już ma)

-G36 (bo "brzydkie")

-AK (bo "brzydkie")

interesuje go coś bardziej w stronę:

+Scar

+P90

Ogólnie zależy mu na celności i w miarę możliwości dużej ilości części zamiennych/do tuningu.

Podajcie też swoje propozycje i co tuningować.

Aha, bym zapomniał - NIE KARABIN WYBOROWY!

Dziękuję z góry, pozdrawiam.

Proponuję HK416 od GFC+ASCU

Nawet bez ASCU na wymienionej batce pięknie działa :).

Tylko, że HK416 raczej kolegi nie zainteresuje bo jest dość podobne do eMki :\.

SCAR'a teraz trudno namierzyć. Jak ma 1000 zł to z tej rodzinki może kupić tylko Boyi'a -H albo jakąś używkę od VFC.

Edited by Quchy

Jeśli chodzi o nietypowe repliki (Nie G36, AK i M, jak już było wspomniane) to szukaj wśród firmy G&G i Ares. Np. M14 od G&G, UMP od G&G, F2000 G&G, AUG TM. AUGa mogę na pewno z czystym sumieniem polecić, bo sam byłem jego posiadaczem kiedyś. Aktualnie jeden nawet stoi na komisie za śmieszną kwotę 450zł, więc ja bym brał. :P

Miałem już sporo replik w życiu i powiem,że kolejną jaką bym brał to sig od Ics.Jest tani,stalowy,posiada oznaczenia ostrego odpowiednika.Gb v3-mnóóóóstwo części,do tego pancerny.Jak lubi P90,niech bierze P90.Wg mnie jest to ersoftowy graal.Dostęp do gearboxa masz w niecałą minutę,front zdejmujesz jednym kliknięciem,do tego żadnych pinów,śrubek,czy innych dupereli.Z częściami tak źle nie jest,i możesz na gb v6 zrobić snajpę.