sergi04 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Mam problem ze swoim shotgunem. Nasmarowałem go i dobrze złożyłem i teraz zaczął się kłopot. Gdy tłok uderza w cylinder to przez ok 1 sekundę słychać takie "brzęczenie" sprężyny głównej, którego wcześniej nie było. Co to może być? I cały czas lekko skręca w lewo używam kulek Gunfire Rockets 0.25g lub Guarder 0.28g. Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Sprężyna brzęczy, bo jest czysta. Zapaćkaj jakimś gęstym smarem (oczywiście bez przesady). Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Skręca w lewo? Pewne gumka jest przekręcona. Quote Link to post Share on other sites
sergi04 Posted June 30, 2012 Author Report Share Posted June 30, 2012 Zrobiłem jak napisaliście czyli olejkiem psiknąłem na sprężynę i do tłoka, przypiłowałem trochę lewy ząbek co dociska gumkę hop-up i działa doskonale! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts