Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Broń dla początkującego gracza AirSoftu.

Recommended Posts

Witam!

Planuję kupić swoją pierwszą replikę ASG tylko nie wiem zbytnio jaką. Jestem początkującym graczem, ponieważ obchodziłem już się z bronią ASG mianowicie MP5 K od Galaxy, AK 47 model 0.28 od Cymy, G36 model 003 również od Cymy. Nie wiem czy na początek lepiej kupić pistolet maszynowy, czy karabin, czy może lepiej zwykłą klamkę ? Nie jestem miłośnikiem rodziny AK więc nie planuję kupić powiedzmy powyżej wymienionej Cymy 0.28. Bardzo podobają mi się MP5 i nie chodzi tutaj o model K, ale również SD 6 i A4. Myślę, że na początek nie opłaca się kupować klamki. Jestem przekonany do rodziny MP5 tylko nie wiem czy wybrać firmę JG, czy Cymę, czy może inną. Do wydania mam maksymalnie 550zł, ale nie zamierzam kupić broni za tą maksymalną kwotę, ponieważ będę musiał kupić kulki, pas nośny itp. O ochronę oczu nie muszę się martwić, ponieważ mam okulary z atestem, mundur też mam. Prosiłbym o szybką wypowiedź doświadczonych graczy AirSoftu.

Pozdrawiam wszystkich graczy i użytkowników forum WMASG.

Może najpierw spokojniej i nie klikać 10 razy na "załóż nowy temat"?

Wolniej się wtedy ładuję, ale te 5 sekund można chyba poczekać?

MP5 firmy CYMA, ale byś musiał trochę dołożyć.

Ewentualnie JG.

Reszta nie warta uwagi w tej cenie (omijając "superowego" mp5k galaxy).

Sorki, ale moje google chrom jest takie, że kliknę raz i dodaję kilka tematów :/