Rachut Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Witam! Planuję kupić swoją pierwszą replikę ASG tylko nie wiem zbytnio jaką. Jestem początkującym graczem, ponieważ obchodziłem już się z bronią ASG mianowicie MP5 K od Galaxy, AK 47 model 0.28 od Cymy, G36 model 003 również od Cymy. Nie wiem czy na początek lepiej kupić pistolet maszynowy, czy karabin, czy może lepiej zwykłą klamkę ? Nie jestem miłośnikiem rodziny AK więc nie planuję kupić powiedzmy powyżej wymienionej Cymy 0.28. Bardzo podobają mi się MP5 i nie chodzi tutaj o model K, ale również SD 6 i A4. Myślę, że na początek nie opłaca się kupować klamki. Jestem przekonany do rodziny MP5 tylko nie wiem czy wybrać firmę JG, czy Cymę, czy może inną. Do wydania mam maksymalnie 550zł, ale nie zamierzam kupić broni za tą maksymalną kwotę, ponieważ będę musiał kupić kulki, pas nośny itp. O ochronę oczu nie muszę się martwić, ponieważ mam okulary z atestem, mundur też mam. Prosiłbym o szybką wypowiedź doświadczonych graczy AirSoftu. Pozdrawiam wszystkich graczy i użytkowników forum WMASG. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Lepiej kup sobie G36 od JG. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Może najpierw spokojniej i nie klikać 10 razy na "załóż nowy temat"? Wolniej się wtedy ładuję, ale te 5 sekund można chyba poczekać? MP5 firmy CYMA, ale byś musiał trochę dołożyć. Ewentualnie JG. Reszta nie warta uwagi w tej cenie (omijając "superowego" mp5k galaxy). Quote Link to post Share on other sites
Rachut Posted June 30, 2012 Author Report Share Posted June 30, 2012 Może najpierw spokojniej i nie klikać 10 razy na "załóż nowy temat"? Wolniej się wtedy ładuję, ale te 5 sekund można chyba poczekać? MP5 firmy CYMA, ale byś musiał trochę dołożyć. Ewentualnie JG. Reszta nie warta uwagi w tej cenie (omijając "superowego" mp5k galaxy). Sorki, ale moje google chrom jest takie, że kliknę raz i dodaję kilka tematów :/ Quote Link to post Share on other sites
brabus Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Ja bym polecił Steyra AUG od JG. Ma lepszy zasięg i jest celniejszy od powyższych. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 MP5A3 lub MP5SD6. W Twoim budżecie zmieszczą się wówczas również zawieszenie i kulki i jeszcze zostanie. Quote Link to post Share on other sites
Rachut Posted June 30, 2012 Author Report Share Posted June 30, 2012 MP5A3 lub MP5SD6. W Twoim budżecie zmieszczą się wówczas również zawieszenie i kulki i jeszcze zostanie. Nareszcie ktoś doradził :D. Powiem Ci, że Da MP5A3 wygląda bardzo ciekawie no i tak jak napisałeś zmieściłbym się z kulkami i zawieszeniem :P Quote Link to post Share on other sites
harry1994 Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Ta mp5 ma słaby GB ,wiem z własnego doświadczenia . Polecam RK od Boyi albo G36 od JG . Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Słaby GB? Nie wiem ale u mnie wypluł 15k + jakieś 10k u nowego właściciela. U innych graczy którzy używali mp5 od JG słyszałem różne opinie ale w większości były one na plus. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Mam i g36 i mp5 , jak bym miał teraz wybierać co mam kupić to najchętniej kupił bym to i to :) . Obie repliki na początek są bardzo dobre , kup to co ci się bardziej podoba . Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Ta mp5 ma słaby GB ,wiem z własnego doświadczenia . Skąd taki wniosek, używamy od 4 lat w naszym Teamie dwóch MP5SD6 i jakoś nic się nie dzieje! Polecam RK od Boyi albo G36 od JG . G36 popieram, tylko zeżre mu to znaczną część budżetu. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 G36 popieram, tylko zeżre mu to znaczną część budżetu. Od giety Rk od Boyi jest dużo lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 To prawda. Niestety autorowi tematu AK nie przypadają do gustu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts