Klapek Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Witam mam do wydania 2000 złotych. Moje pytanie jest następujące jakiej firmy snajperki są najlepsze, pytam ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie?. Snajperkę już wybrałem to L96. Jakie firmy maja najlepszy asortyment do upgradu tej snajperki? Z góry dziękuje za pomoc. Edited July 5, 2012 by Klapek Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Jeśli L96 to po pierwsze nasuwa się well: http://forum.wmasg.pl/topic/40592-oficjalny-warrior-i-l96-well/ Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Moje pytanie jest następujące jakiej firmy snajperki są najlepsze, pytam ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie?. W taką bzdurę nigdy nie uwierzę... Quote Link to post Share on other sites
WujekHugo Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 ARES - AW338 - CNC Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Opcje warte rozważenia to Gazowy ares z magiem co2 lub przeróbką na HP/l96 maruzen + części + składanie przez pewnego magika/l96 TM (info jak poskładać jest na zagranicznych forach). Niestety koszt tego to jest znacznie powyżej 2000 i taniej się nie da, a części są tylko zagranicą. Jest też 3cia opcja well/maruzen czy inne ale z wkładką gazową zambeziego. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 CZemu z wkładką? Czemu L96 TM? A do przedmówcy: co ma AW338 do L96? Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) Ja tylko przedstawiłem opcje które są do wyboru. Reszty info gość musi poszukać bądź dowiedzieć się od odpowiednich ludzi co i jak... Co do l96 TM jest sporo info za zachodnich forach(niestety większość opisów tuningowych jest na francuskich). Części do tego też są dostępne (swego czasu byłem zainteresowany ale wtedy ich jeszcze nie było) ll/pdi http://shop.ehobbyasia.com/upgrade-part/parts-upgrade-rifle/triggers/ laylax-pssl96-zero-trigger-cylinder-set-for-marui-l96.html/ http://shop.ehobbyasia.com/upgrade-part/parts-upgrade-rifle/cylinders-pistons/laylax-pssl96-stainless-tf-coated-cylinder-set-for-marui-l96-sniper.html/ http://shop.ehobbyasia.com/ upgrade-part/parts-upgrade-rifle/ precision-barrels/pdi-01-6-01mm-precision-barrel-10mm-outer-dia-for-marui-l96-aws-500mm.html/ http://shop.ehobbyasia.com/upgrade-part/parts-upgrade-rifle/springs/laylax-pssl96-perfect-spring-guide-for-marui-l96-spring-rifle.html . a magiczne komory TM są najlepsze oraz mag jest tam gdzie powinien być. Wkłada w temacie widać zadowolonych klientów ale nie zauważyłem tam info o wahaniach fps wiec tylko to trzeba byłoby zbadać. Edited July 6, 2012 by Widmo34 Quote Link to post Share on other sites
Zuko0 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 za 2000zł masz L96 WELL + Zestaw cylindra i spustu + komorę + preckę LINK Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 za 2000zł masz L96 WELL + Zestaw cylindra i spustu + komorę + preckę LINK I paskudne body z chińskiego stopu szczurzego gówna i starego ryżu... Quote Link to post Share on other sites
rogal138 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Zastanawia mnie czy ludzie polecający gazowego aresa AW338 zdają sobie sprawę z jego kijastych osiągów ? Jeśli to ma na prawde strzelać a nie tylko fajnie wyglądać to albo sprężyna albo zasilanie zewnętrzne zambeziego. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Zastanawia mnie czy ludzie polecający gazowego aresa AW338 zdają sobie sprawę z jego kijastych osiągów ? Jeśli to ma na prawde strzelać a nie tylko fajnie wyglądać to albo sprężyna albo zasilanie zewnętrzne zambeziego. Dokładnie, ostrzeliwałem z tej repliki dobrze zrobionej (bo przeze mnie :D) plecak alice z mierzonych 100m. Do dupy z takimi osiągami! Weź się rozbiegnij i głową w ścianę uderz zanim zaczniesz wygłaszać swoje "mondrości". Quote Link to post Share on other sites
Zuko0 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Te coś od Aresa tyle że w CNC robione, zwykły podkręcony SWD A&K bije go na głowę, a podkręcony Well to w ogóle. PS: Dexter już ci pisałem, nie wiem czy zdążyłeś przeczytać, do admin usunął wcale nie obraźliwy wpis [dziękuje Adminowi, za to że usunął prawdę którą napisałem] Ale, replika za xxxx zł nie czyni cię snajperem. I podejrzewam że zdjąłbym cię z pseudo UZI ze straganu. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Tak, czytałem ale nawet nie raczyłeś zerknąć do mojego arsenału widocznego w profilu więc z kim i o czym ja mam rozmawiać, o mojej snajperce za XXXzł?! A bzdury jak plotłeś tak pleciesz i wygłaszasz opinie mijające się z rzeczywistością o całe furlongi. Quote Link to post Share on other sites
Klapek Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Ok dzięki za pomoc. Pomogliście mi w wyborze. wybrałem APS L96A1 Sniper Set OD od Well. Niestety dostępny na Zbrojownia.com.pl będzie w sierpniu ale poczekam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts