LogaN Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Widzisz - Ty tak twierdzisz, a ja twierdzę inaczej. Widocznie nasze doświadczenia pozwoliły nam mieć odmienne opinie, do czego obaj mamy święte prawo. Quote Link to post Share on other sites
ewa119d Posted July 7, 2012 Author Report Share Posted July 7, 2012 Więc CM003 ^^ może w październiku kupie markową replikę ^^ dzięki wielkie za wszelakie opinie bardzo mi pomogliście w ostatecznym wyborze ^. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) Jeśli jest możliwość uciułania tych paru dodatkowych groszy, rzucenie fajków, chlanie mniej, to dozbierałbym do czegoś lepszego niz PJ. I tak oftopowo, A&K robi jedne z najlepszych chińskich kaemów ;) Edited July 7, 2012 by axelrybaczewski Quote Link to post Share on other sites
ewa119d Posted July 7, 2012 Author Report Share Posted July 7, 2012 Oj, oj trzeba czytać napisałam, że kupie teraz CM003 a w październiku coś markowego ^^ Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Widzisz - Ty tak twierdzisz, a ja twierdzę inaczej. Widocznie nasze doświadczenia pozwoliły nam mieć odmienne opinie, do czego obaj mamy święte prawo. Niby tak, tutaj trudno się nie zgodzić. Ale musisz pamiętać, że nigdzie nie napisałeś "moim zdaniem". Piszesz jakby to był pewnik. Ogólnie A&K/P&J to jedne z najlepszych chińskich emek, Quote Link to post Share on other sites
ewa119d Posted July 7, 2012 Author Report Share Posted July 7, 2012 Najłatwiej by było wygrać w lotto i sprawdzić każda jedna replikę ^^ Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 OK więc poprawię się. Obecne emki A&K/P&J to moim zdaniem jedne z najlepszych chińskich emek. Przy czym tak jak pisałem już wcześniej, mając taki fundusz zastanowiłbym się już nad KWA. Lub wybrał replikę inną niż emkę - CM.003, to według mnie dobry wybór. Quote Link to post Share on other sites
ewa119d Posted July 7, 2012 Author Report Share Posted July 7, 2012 Więc wybiorę CM003 skoro ma dobre opinie. A jaki jest jej zasięg i jakie kulki polecacie? Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Ewa, założyłaś już jeden temat z pytaniem o replikę. Dział co prawda służy nowym graczom, ale spam tutaj też nie jest mile widziany. Quote Link to post Share on other sites
ewa119d Posted July 7, 2012 Author Report Share Posted July 7, 2012 Z góry przepraszam. Jeśli można usunąć tamte tematy jeśli nie są potrzebne była bym bardzo wdzięczna to się nie powtórzy ^^, z racji tego, że już wiem co kupić, liczę na to, że ta cymka pożyje długo ^^. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) Z góry przepraszam. Jeśli można usunąć tamte tematy jeśli nie są potrzebne była bym bardzo wdzięczna to się nie powtórzy ^^, z racji tego, że już wiem co kupić, liczę na to, że ta cymka pożyje długo ^^. Masz ewa poczytaj sobie o tej cymce tutaj. Edited July 7, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_136&%20products_id=1753 to kup :) cena w stosunku do jakości suuper :) KWA ma jedne z najlepszych replik asg (seria m4) :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts