mordulec194 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Jeśli zdejmę cały front od AK beta specnaz to da rade wpasować tam zwykłe 47? Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Tak - w TM. Quote Link to post Share on other sites
mordulec194 Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 A inne firmy? Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Mój kumpel przekładał na moich oczach TM ale nie wiem czy w innych firmach tego ci nie powiem. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Chodzi raczej o cały standard TM - czyli na przykład stare serie Cymek. Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 A inne firmy? To nie jest kwestia firm, a konkretnych serii wypuszczanych przez danego producenta na tych samych, zestandaryzowanych podzespołach. Łatwiej będzie jak po prostu powiesz co do czego chcesz przełożyć. Quote Link to post Share on other sites
mordulec194 Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 Chcę zdjąć front od AK beta specnaz ASG (Action sport games) i wetknąc w to miejsce front od AK47... Co tu dużo mówić? :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Chcę zdjąć front od AK beta specnaz ASG (Action sport games) i wetknąc w to miejsce front od AK47... Co tu dużo mówić? :) Mówić jaki model tego AK. Co tu dużo pytać? Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Pewnie jeszcze nie wie jaki model AK-47 :) Odpowiedź - każdy w systemie TM. Syatem TM rozpoznasz po tym, że się mocuje na cztery śrubki od spodu, a nie na kołek przez lufę. Co do firm, to nie ma zasady, taka Cyma, czy JG robią zarówno fronty które podpasuja, jak i takie, które za cholerę nie wejdą. A najprościej - odkręć cztery śrubki z dołu swojej repliki, wyjmij front i kup taki, który będzie przypominał to co masz w ręku pod względem tej części, która wchodzi w body ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts