Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Grom Protektor VS Polskie Desanty

Recommended Posts

Jeżeli chodzi o wygodę to wszystko będzie lepsze niż standardowe desanty ale jeżeli chodzi o niezniszczalność to desantów nie da się albo trzeba być wybitną osobą żeby je doprowadzić do stanu nieużywalności.

Swoje desanty mam od prawie 2 lat, były topione, taplane w błocie, zakopane w piaskach, chodziłem w nich po szkle etc. i nadal żyją trzeba je tylko dobrze wysuszyć, wyczyścić i zapastować.

Noga się w nich nie poci ale na pełnym słońcu nie radzę w nich stać bo grzeją.

Desanty nie bardzo nadają się na twardą nawierzchnię bo mają twardą podeszwę ale żelowa wkładka pomaga.

Więc przy niewielkim budżecie Desanty są całkiem znośne jeżeli włożysz w nie trochę serca.

Edited by Vender

Pitu pitu, w każdym bucie noga się poci. W Zakopanem nawet sandały nie dawały rady więc nie mów, ze w pełnych, skórzanych butach noga się nie poci, bo to jest bzdura. Osobiście desanty zajeździłem w ciągu 3 lat użytkowania cotygodniowego na jebankach. Pewnego cudownego wiosennego dnia podczas biegu okazało się, że nie mam podeszwy ;) Nie warto się pakować w desanty, lepiej kupić coś lepszego za większa kasę (czasem niewiele większą).