rasta97 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Siema, czy ten colt jest dobry jako broń boczna przy cm 040 ? I co lepiej zrobić, dołączyć eota, dwójnógm zapas kulek do cm 040 z tłumikiem czy kupić tą klamkę? Quote Link to post Share on other sites
Specnaz7497 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Siema, czy ten colt jest dobry jako broń boczna przy cm 040 ? I co lepiej zrobić, dołączyć eota, dwójnógm zapas kulek do cm 040 z tłumikiem czy kupić tą klamkę? Z KP 06 styczności nie miałem, więc nie odpowiem. Ale: Jeśli strzelasz się w lesie, to broń boczna będzie raczej zbędna (przydaje się głównie do CQB). Klamka to bardziej bajer, bardziej przyda się to co wymieniłeś. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Pistolet przydaje się nie tylko do CQB.. Quote Link to post Share on other sites
Specnaz7497 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Pistolet przydaje się nie tylko do CQB.. Owszem, zgadzam się, ale napisałem że przydaje się głównie do CQB, czyli nie wykluczając innych sytuacji (trafienie w broń główną, przeciwnik blisko). Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Tak,czyli może się okazać bardzo przydatny. Jak ktoś chce kupić i może sobie na to pozwolić to nie ma co odradzać,tylko pomóc wybrać coś dobrego. Quote Link to post Share on other sites
rasta97 Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Czasami strzelam się w CQB (wtedy nie mam broni, kałach 430Fps.) ale częściej w lesie. To jak brać tego colta czy te ''bajery''? Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Ja bym brał Colta. Znaczy - nie wiem czy ten Colt jest dobry. Może inaczej się wyrażę: Ja brałbym boczną, zamiast tych bajerów. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Lepiej kupić gumę, preckę i tłumik. Akurat starczy kabony a pożytek jakiś będzie. Quote Link to post Share on other sites
rasta97 Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Ok, dzięki za odpowiedzi, jak już nikt nie ma nic do powiedzenia to temat można zamknąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts