FanatykAK Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Witam mam problem z magiem od repliki, replika jest nowa, ale magazynek ma jakis problem, raz podaje raz nie, Jak to rozwiazac? Najpierw myslalem ze kable zawadzają, to je przesunąłem lekko, ale dalej problem jest, więc to chyba problem z magiem. Jak to rozwiązać? Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Jakie kulki? Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 a może go nakręć ? XD a tak serio kulki o ile to PJ i lepsze to nie powinno być problemu moze być tak że nie dochodzi do "dziurki" albo ci kulki się zacinąją w połowie jakoś ew. sprężyna jest do luftu... Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 Sebolek- no co ty nie powiesz? Gram 2 lata w asg i nie wiedziałem że HC trzeba nakręcić!! Oł maj gad jaki szok! Na poważnie to było tak: kulki G&G, więc nie najgorsze byl pelen mag, nakrecony a z podawaniem loteria. Niby nie ważne bo przerzucam sie na lowy niedługo ale chciałbym żeby magazynek działał jak należy, bo chce miec hicapa w zapasie. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 "Nie najgorsze". I mam wrażenie, że Sebolek napisał pierwsze zdanie z sarkazmem i nie raz się zdarzało, że jakiś n00b zapominał nakręcić magazynek po czym płakał, że mu nie działa. Więc kpina jest nie na miejscu. Sprawdź na jakimś innym magazynku, czy podaje kulki jak należy. Jak inny podaje, to masz zepsutego hi-capa. Wtedy albo kup nowego albo wymień sprężynę albo kup te low-capy i naucz się strzelać, to ci grzechotka nie będzie potrzebna. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted August 15, 2012 Author Report Share Posted August 15, 2012 Problem jest taki że nie mam innych magazynków. Aha i na czym polega dopasowywanie magów pod replike? Bo lowcapy CA coś się kłócą z Boyi, tak słyszałem. Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Wystarczy zaczep podpiłować. Potem okleić izolką jak luźno siedzą. Co do tego podawania to nakręcaj mocno hc. Ja też tak miałem ale jak będziesz kręcił i kręcił to podawać będzie Ci raczej wszystkie kulki :D Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Jak mag luźno siedzi w gnieździe, to lepszym pomysłem od izolki na magu będzie przyklejenie rzepa samoprzylepnego na wewnętrzną ściankę gniazda (jedną lub dwie, w zależności od potrzeb). Oczywiście miękką stronę rzepa :wink: Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 Mag siedzi ciasno bo jest stockowy z zestawu. Krecenie nic nie daje! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts