dade Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Witam, Kolega kupił sobie ten pistolet http://www.militaria.pl/crosman/pistolet_asg_co2_crosman_c11_%28samc11%29_p3614.xml . Chce go używać jako repliki bocznej, co wg. mnie jest słabym pomysłem np. ze względu na ilość FPS, lub dodatkowe magazynki (mogę się mylić, dlatego zakładam temat), co wy o tym myślicie? Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Na boczniaka trochę za dużo fps. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Teraz jak już kupił to nic nie poradzisz. Macie limity FPS w CQB? Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 na razie nie gramy w CQB. Nie możemy sobie miejsca znaleźć, nikt z nas nie zna miejsc do CQB... Może wy coś polecicie w okolicach Gdańska? :D Jeśli ktoś coś takiego zna, to proszę priv. Wiem, że nic nie poradzę, ale może powiem mu, żeby sprzedał i kupił glocka cymy, czy coś. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Na replikę boczną się nie nadaje - za dużo FPS. Na broń główną się też nie nadaje - celność, pojemność magazynka itd. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 To zdaje się przekalibrowana wiatrówka. W zasadzie nie nadaje sie do niczego. Typowy syndrom Rugera. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 No, tak właśnie myślałem, ale chciałem się was poradzić. Dzięki chłopaki. ;] Quote Link to post Share on other sites
zapalara Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 crosman w akcji ;) Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 @up Mamy się czymś jarać ? Nawet bb nie ma, choć może to nawet i dobrze :P Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 CO2 to sprężone powietrze? Quote Link to post Share on other sites
zapalara Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 (edited) Myślałem, że potocznie na to można tak mówić.BB? Co to jest BB? :icon_biggrin: Chłopaki aż tak nie krytykujcie ja jestem laikiem który sobie strzela z Crossmana raz na czas :icon_smile: Edited February 7, 2013 by zapalara Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 BB = Blow Back http://wmasg.pl/pl/dictionary System dzięki któremu zamek odrzucany jest w tył po każdym strzale. Odrzucony zamek w drodze powrotnej pobiera kulkę, co w połączeniu z powstającym przy tym lekkim odrzucie zwiększa realistykę strzelania. Występuje zarówno w modelach o napędzie gazowym jak i elektrycznym (rzadziej) Quote Link to post Share on other sites
zbyt Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 To zdaje się przekalibrowana wiatrówka. W zasadzie nie nadaje sie do niczego. Typowy syndrom Rugera. tak, miałem to na 4,5mm, fajnie siało kulkami , ale do asg to za mocne jest Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts