Rudy 97 Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Witam! Chciałbym trochę zwiększyć osiągi mojej gietki i przeglądając internet natrafiłem na to :http://www.taiwangun.com/gearboxy-oraz-ich-czesci/zestawy-zebatek-ftk/kompletny-zestaw-max-torque-do-ekstremalnych-upgrad-ow-v-iii-element.html . Co o tym myślicie? Do tego precka guardera i sprężyna m125 elementa. Waszym zdaniem to dobry zestaw? Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Wystarczy wymienić tłok i głowice tłoka na shs . Do tego lepiej wybrać springa guardera . Quote Link to post Share on other sites
Rudy 97 Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 Ale ten zestaw by się nadał? Chciałbym wiedzieć jak z jego wytrzymałością. A jeśli się go nie opłaca to czy stock wytrzyma m120/m130? Sorry za post pod postem ale nie mogę edytować. Chciałbym tak w sumie zrobić z mojej gietki zrobić mg36, i tu nasuwa się pytanie : jaki musiałby być cylinder, jakiej długości lufa? Bo wiem, że muszę kupić konwersje. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 a tak z ciekawości wie ktoś w tym zestawie z czego jest zrobiona prowadnica sprężyny? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 a tak z ciekawości wie ktoś w tym zestawie z czego jest zrobiona prowadnica sprężyny? Stalowa (według recenzji). Ale ten zestaw by się nadał? Chciałbym wiedzieć jak z jego wytrzymałością. A jeśli się go nie opłaca to czy stock wytrzyma m120/m130? Stock wytrzyma. Przecież w stocku już masz M120. Jak tak bardzo chcesz to wymień tłok i zębatki na SHS . Quote Link to post Share on other sites
outsider47 Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Dobrze napisane - jak bardzo chcesz to wymieniaj, bo szczerze nie ma za bardzo sensu wymienać bebechów - 420fps, , na mg stock da radę, niewielki, lub żaden zysk podziel przez cenę i pomyśl czy Ci to się opłaci. Przy dłuższej lufie możesz zmienić cylinder na typ 0. I nie ma co wydawać majątku na preckę,z mg nie zrobisz snajperki. Bateria, front i mag pochłonie Ci wystarczająco dużo kasy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts