Raafik Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Witam czy warto kupić tanią replikę mp5a5 se (cm.023) ? na początek i prosze podać wady i zalety i czy wato dziękuje : ) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 (edited) Nie, choćby z tego powodu: Wykonanie: elastyczny plastik ABS + aluminiowa lufa :maniak_zle: Jeśli masz ograniczony budżet, kup shotguna AGM z Tajwangun. Tamto MP5 to plastikowa zabawka odpustowa, rozleci Ci się w krótkim czasie. Edited August 24, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Raafik Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 (edited) Nie chce sprężynowca chce cos z tanich elektryków polecacie jakieś ze strony tanie miliataria ? dodam jeszcze że chpodzi o broń do strzelania z kolegami nie nic wiekszego wiec od takeigo chce zacząć Edited August 24, 2012 by Raafik Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Mam podobną zabawkę za ~120zł i jej osiągi nie są zbyt zadowalające. Po zakupie, poszedłem postrzelać do drzewa, maiłem problemy z trafieniem z odległości ok.7 metrów. Czy ci ją polecam domyśl się sam, nie opłaca się czegoś takiego kupić nawet za 40zł. Lepiej kupić CM.030, kosztuje mniej więcej tyle co te zabawki z plastikowym GB, a jest o wiele lepsza. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Nie chce sprężynowca chce cos z tanich elektryków polecacie jakieś ze strony tanie miliataria ? dodam jeszcze że chpodzi o broń do strzelania z kolegami nie nic wiekszego wiec od takeigo chce zacząć W Twoim budżecie nie ma "przyzwoitego" AEG-a. Jeśli chcesz wyrzucić pieniądze, to kup sobie co chcesz, ale nawet w podwórkowych zabawach rozleci Ci się "to" po kilku dniach. Aktualnie najtańsze AEG-i to MP5 [JG], albo AK [CYMA], wszystko >300 PLN. Niczego tańszego na przyzwoitym poziomie nie kupisz. Quote Link to post Share on other sites
Raafik Posted August 28, 2012 Author Report Share Posted August 28, 2012 W Twoim budżecie nie ma "przyzwoitego" AEG-a. Jeśli chcesz wyrzucić pieniądze, to kup sobie co chcesz, ale nawet w podwórkowych zabawach rozleci Ci się "to" po kilku dniach. Aktualnie najtańsze AEG-i to MP5 [JG], albo AK [CYMA], wszystko >300 PLN. Niczego tańszego na przyzwoitym poziomie nie kupisz. W Twoim budżecie nie ma "przyzwoitego" AEG-a. Jeśli chcesz wyrzucić pieniądze, to kup sobie co chcesz, ale nawet w podwórkowych zabawach rozleci Ci się "to" po kilku dniach. Aktualnie najtańsze AEG-i to MP5 [JG], albo AK [CYMA], wszystko >300 PLN. Niczego tańszego na przyzwoitym poziomie nie kupisz. Mógłbyś podać linki ? Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Wyczyściłem OT. Raafik, na głównej stronie portalu masz mnóstwo banerów sklepów - rusz cztery litery i poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 (edited) Masz i mów mi "wujo": http://www.taiwangun...aeg/cm-028.html aktualnie jedyna alternatywa <400. http://gunfire.pl/pr...plika-M5-J.html http://gunfire.pl/pr...lika-M5-S6.html Niestety, ceny MP5-tek gwałtownie "skoczyły" >400. W ZBROJOWNI pustka, sądzę, że nowe dostawy też będą już po znacznie wyższych cenach. Edited August 29, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
gzelek19 Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Jeszcze jest PM5K Galaxy, Jest na Zbrojowni 240zł. To jedyne co naszło mi na myśl. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 (edited) Tak, to byłby bardzo dobry wybór, gdyby ta replika była dostępna... @Gzelek, jeśli mi dzisiaj (sic!)znajdziesz MP5K[Galaxy] dostępne w jakimkolwiek polskim sklepie i za taką cenę jaką podają w ZBROJOWNI (242.- PLN), to Ci ją kupię na gwiazdkę. :maniak_jezyk2: Ps W Gunfire ceny MP5 spadły poniżej 400.- PLN!!! :maniak_usmiech: Edited September 16, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts