kazior96 Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Witam wszystkich jestem tu nowy potrzebuję kupić buty do 160zł roz. 44/44.5 proszę o pomoc bo jestem konkretnie zielony w tym temacie. Z góry dziękówa za odpowiedź. Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
lup Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Poczytaj co masz tu na forum. Quote Link to post Share on other sites
kazior96 Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 Wiesz co myślałem bardziej o tym jak by ktoś załatwiał bo z allegro to nie zabardzo. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 (edited) @Kazior, nie wymagaj, żeby za Ciebie wyszukiwać! Rączki na urlopie? Poszukaj sam i najwyżej później zapytaj czy dobrze wybrałeś, żeby nie dać "pleców". Jest wielu kolegów, którzy mogą doradzić, wybacz ale nikt za Ciebie nie będzie przeszukiwać sieci. Edited September 8, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
kazior96 Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 Znalazłem buty co prawda Afganki ale są Belleville 790g czy warto je kupić czy może coś lepszego do wz.93 oczywiście .;) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 (edited) Wpisz w "szukajce" Belleville i pokaże Ci się 118 tematów, w których jest o nich mowa. Dowiesz się wszystkiego. Edited September 8, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Jeżeli nie chce Ci się tak szukać to na forum istnieje odpowiedni dział,gdzie możesz takie pytania zadawać,ale Tobie chyba nawet tego działu nie chciało się poszukać. Quote Link to post Share on other sites
Irnyy Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Do wz93,popatrz sobie na zwykłe desanty "wu-zety" cena około 150 zł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts