sarnuch Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Szanowni koledzy forumowicze, Tak jak w tytule posta, poszukuję dla swojej dziewczyny mundur w multicamie, camogromie na strzelanki. Wszystko co przymierzaliśmy do tej pory zabija kobiecość a przecież wcale nie o to chodzi. Nie chodzi też o typowy "armor dla female" (sic!) tylko o jakiś zgrabny krój, który i kamufluje i wygląda. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Może jakaś bluza CS? Jaki budżet? Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 ehhh mundur nie ma ładnie wyglądać. Proszę ładny mundur który podkreśla kobiecość. http://nokautimg2.pl/p-a8-ac-a8ac6b6697130a668c3524b34ef31e10500x500/top-koszulka-moro-zestaw-sportowy-sexi-figi.jpg Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 www.miwo-military.pl/?p=9.203.DLA-PAN [: Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 www.miwo-military.pl/?p=9.203.DLA-PAN [: Moja propozycja lepsza i tańsza pewnie dlatego , że mniej materiału użyto... xD Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Coś w tym jest :] Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Ja pierniczę,,, Zgrabny krój munduru, który ma nie zabijać kobiecości... :sciana:Mundur to mundur, a nie wdzianko, w którym ma się ładnie wyglądać. I'm out... Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Mundur się nosi by nie było nas widać (czyli by maskował) w lesie czy gdzieś tam a nie by wyglądać kobieco/męsko. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Po co te idiotyczne odpowiedzi? Już widzę, jak każdy z Was biega w mundurze za dużym o rozmiar czy dwa. bo luźne przecież lepiej rozbijają sylwetkę. kobiety już tak mają, że lubią ładnie wyglądać. widocznie dla niektórych tutaj to tajemnica. sarnuch - kupcie na ebairsofcie w multicamie, dobrze się na kobietach układają. jak ma około 175 cm wzrostu i jest szczupła, to S będzie idealne. Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 No ale trochę powagi. Całkowicie rozumiem problem odpowiedniego rozmiaru, ale nie rozumiem pojęcia kobiecości w lesie, w mundurze. Quote Link to post Share on other sites
Arek935 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Jak będzie ładnie wyglądać to wszyscy się będą za nią oglądać (dostrzegać) czyli efekt odwrotny. Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Tak, z pewnością. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 No ale trochę powagi. Całkowicie rozumiem problem odpowiedniego rozmiaru, ale nie rozumiem pojęcia kobiecości w lesie, w mundurze. Jestem całkowicie poważny. i nie wiem, czego tu nie rozumieć. kobieta chce wyglądać w mundurze kobieco, gdyż kobietą jest. Wy chcecie wyglądać jak żołnierze, którymi nie jesteście. Z dwojga złego, wolę pierwsze dążenie. ;) Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Dobra, pas. Kobiet nie będę się starał zrozumieć. Za mało wypiłem. Quote Link to post Share on other sites
Jantas Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Koniecznie mc? Jeśli tak to zapoznaj się z Crye Precision. O ile traficie w rozmiar to naprawdę ładnie leżą. Typowo podkreślające kobiecość są mundury galowe ;) I jak już o kobiecość swojej kobiety dbasz to nie zapomnij o tipsach w kamuflażu, długich włosach (pięknie się wczepiają w krzaki) i butach w kamuflażu koniecznie na szpilce, bo przecież kobieca noga na obcasie jest taka seksowna. P.S. Lesio - kobiety naprawdę rozróżniają airsoftowe "pole walki" od spaceru po parku. I wiedzą gdzie mają wyglądać ładnie a gdzie wygląd pełni drugorzędną rolę ;) I tak - noszę za duży mundur :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) Koniecznie mc? Jeśli tak to zapoznaj się z Crye Precision. O ile traficie w rozmiar to naprawdę ładnie leżą. Typowo podkreślające kobiecość są mundury galowe :icon_wink: I jak już o kobiecość swojej kobiety dbasz to nie zapomnij o tipsach w kamuflażu, długich włosach (pięknie się wczepiają w krzaki) i butach w kamuflażu koniecznie na szpilce, bo przecież kobieca noga na obcasie jest taka seksowna. P.S. Lesio - kobiety naprawdę rozróżniają airsoftowe "pole walki" od spaceru po parku. I wiedzą gdzie mają wyglądać ładnie a gdzie wygląd pełni drugorzędną rolę :icon_wink: I tak - noszę za duży mundur :icon_smile: Może zależy to od środowiska - w tym moim kobiety kładą nacisk na "bycie ładną w mundurze" i przedkładają to nad funkcjonalność. Zresztą, kobiet się czepiam - ja sam lubię dobrze wyglądać w mundurku czy kamizelce, którą sobie kupiłem za ciężko zarobione miliony monet. ^^ Edited September 13, 2012 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Zacznijmy od tego,że nic wam do tego jak kto chce wyglądać. No i zgadzam się z Lesiem. O gustach się nie dyskutuje. Chyba niektórzy zapomnieli o tym :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Jantas Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Offtop - no jeśli się o gustach nie dyskutuje to o czym? ;) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Inaczej. O gustach nie powinno się dyskutować ;) Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Massiff small / extra small można dorwać na ebay za 200-250 pln , jest to unisex więc powinien być znośny na kobiecie. Co do spodni nie znam się , można zlecić uszycie u miwo lub currahee. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 ale to wszystko drogo, drogo. jeżeli jej nie zależy na kontrakcie (a pewnie nie), to niech bierze u chinoli. oni mali są, rozmiary mają zaniżone, i eska będzie leżała. Sprawdzone ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Sarnuch, problem leży w rozmiarówce czy kroju? Bo jeśli to drugie, to może przeróbki krawieckie załatwią sprawę? Quote Link to post Share on other sites
sarnuch Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Sam mimo 188 cm wzrostu oraz dość witruwiańskiej (sic!) budowy ciała noszę spodnie helikona S; nie wiem co musiałaby założyć dziewczyna żeby nie wyglądać jak worek na ziemniaki. ;) To sport zdominowany przez facetów i chcę, żeby czuła się w nim choć trochę kobieco. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Tanktop plus bojówki xs? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Sam mimo 188 cm wzrostu oraz dość witruwiańskiej (sic!) budowy ciała noszę spodnie helikona S; nie wiem co musiałaby założyć dziewczyna żeby nie wyglądać jak worek na ziemniaki. :icon_wink: To sport zdominowany przez facetów i chcę, żeby czuła się w nim choć trochę kobieco. Wybacz, ale choćbym chciał, nie wiem jak Ci uwierzyć, ja przy 185 cm noszę M ^^ żarty żartami, ale naprawdę jedynym wyjściem jest chińska rozmiarówka, szczególnie, jeżeli kobieta ma poniżej 170cm. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts