Bart_Forrester Posted December 10, 2012 Author Report Share Posted December 10, 2012 następny w kolejce jest mag od UMP do dopasowania, laser na bok, a na dolną szynę mały grip. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 12, 2013 Author Report Share Posted January 12, 2013 Skończyło się tak: mierzony zasięg celny - 54 metry. Ciężar w okolicach 3kg. Szczerze? Speedballa tym można rozgrywać. :P Tyle fragów nie nachapałem przez miesiąc, co na jednym strzelaniu z tą kosiarą. Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Maga od UMP sobie odpuściłeś? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 12, 2013 Author Report Share Posted January 12, 2013 dopasowywania byłoby naprawdę niewiele, co więcej - można nawet kupić magi do mp5 w kształcie tych od UMP. dlaczego zrezygnowałem? Magi od UMP są stalowe, ten krótki, którego mam teraz - plastikowy. Nie chciałem dociążać konstrukcji, tym bardziej, że dłoń wygodnie odpoczywa między łukowym a hand stopem :) choć znając mnie - pewnie go zrobię, tak dla lansu. :P Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Fajna kosiarka :) Quote Link to post Share on other sites
KamilovskyyyXOXO Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 takie głupie pytanie:gdzie jest spust? :icon_biggrin: hehehe dobrze gada :D @Lesio koncowy produkt wyglada bardzo fajnie :) gratuluje Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 12, 2013 Author Report Share Posted January 12, 2013 Dzięky, miejmy nadzieję, że po ulepieniu drugiej podobnej w dualu będzie mega zabawa. Koszt całkowity replika + materiały do zrobienia ucha + szyny + dodatki na szyny (hand stop, laser zielony, rączka) zamknął się w 440 zł, więc w cenie średniej jakości klamki. :) Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Świetna sprawa, dwie takie kosiarki, do każdej drum i można sypać. :D Chyba kiedyś sam coś takiego stworzę ^^ Tylko żal, że mp5 sprzedałem :( Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 To ile tam masz fps i jaki masz rof Lesio ? I pisz mi proszę po polskiemu z dużej litery( tam gdzie jest to wskazane) bo Ci będę posty kasował. Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Pozwolę sobie odkopać temat. Drogi Lesiu czy mógłbyś wkleić jeszcze raz linki do zdjęć, bo te już wygasły. Mojemu MP5k przydarzył się podobny wypadek :maniak_smutny: i chciałbym się zainspirować twoją konstrukcją, przy próbach doprowadzenia go do porządku. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Szczerze mówiąc fotek już nie mam nigdzie... Co więcej - drugie mp5k mi tak pękło i sam będę się zabierał za skonstruowanie jeszcze raz czegoś takiego - wtedy dam fotorelację znów :) Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Ok, czekam z niecierpliwością ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts