krajat0r Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Witam, myślę o kupnie GFG09 (http://allegro.pl/gfc-colt-m4-s-system-full-metal-mosfet-i2615399490.html#tabsAnchor). Prośba o wasze opinie w temacie tej repliki. Czy mieliscie z nia jakies problemy? Czy trzeba ja jakos specjalnie tuningowac aby osiagac przyzwoite rezultaty - prec lufy, etc.? (o mosfecie nie pisze bo jest juz w stocku). ewentualnie mysle tez o HK416 (http://allegro.pl/gfc-hk416-full-metal-mosfet-hk-416-sk-i2615399666.html) i w jej wpyadku mam podobne pytania :) z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Moim zdaniem ani to ani to kup sobie m4 kwa dołóż te 200zł i miej replikę dobrej klasy. Quote Link to post Share on other sites
SaintPierre Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) krajat0r jak jesteś z Poznania to weź idź do specshopu i sobie kup coś porządnego np. KWA, CA, G&P itp www.specshop.pl Edited September 19, 2012 by SaintPierre Quote Link to post Share on other sites
krajat0r Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 dzieki za komentarze! tylko wlasnie problem w tym ze te 850-900 zl to jest moj sufit cenowy (i tak juz podniesiony :P ). dlatego dolozenie 200 zl nie wchodzi raczej w gre :) pytanko, poniewaz wasze posty byly raczej o nastawieniu negatywnym, uwazacie ze te modele sa raczej nie godne polecenia? z gory dzieki :) Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Nie są godne. Godne będzie poczekać z miesiąc albo dwa i kupić KWA Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 HK416 z drugiego linku w pierwszym poście jest w porządku. Jedna z najlepszych chińskich emek. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Sami znawcy co to radzą kupić KWA :F KWA nie jest alfą i omegą, za te pieniądze możesz kupić Mkę Evolution Airsoft. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 KWA KWA KWA KWA KWA KWA KWA KWA KWA KWA KWA KWA KWA KWA BO UMRZESZ! Nie no, ale serio. Są inne eMki do wyboru. WE też niczego sobie (jak katana wyjdzie to już całkiem), no może oprócz tych oznaczeń. Quote Link to post Share on other sites
krajat0r Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 O KWA slyszalem i czytalem duzo dobrego.. ale powiem szczerze.. te riski mnie mocno kusza :) mam koli i gripa wiec chcialbym od razu kupic replike i moc je zalozyca nie musiec wydawac kolejne 2-3 stowki na wspomniany montaz. Z dodatkowych wydatkow, ktore jestem gotow poniesc to: gumk hop-siup i preclufa. Mocno sklaniam sie ku HK416 po opinii Admina jak i przeczytaniu artykulu o wyborze repliki (cz. III). Niemniej czekam na wasze dalsze opinie i dziekuje za tak liczne odpowiedzi :D Pozdr B. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Mocno sklaniam sie ku HK416 po opinii Admina jak i przeczytaniu artykulu o wyborze repliki (cz. III). Nie sugeruj się podpisem "administrator", gdyż jest to jedynie moja funkcja na forum, która nic nie mówi o moim doświadczeniu. Niemniej jednak miałem przyjemność niejednokrotnie bawić się replikami GFC/JG tej generacji i nie mam im nic do zarzucenia pod kątem stosunku jakości do ceny. Fakt faktem, od tamtej pory pojawiło się trochę innych replik serii M w tej cenie, z którymi już nie jestem na bieżąco (np. WE, o którym jedynie co nieco czytałem). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
KapitanBomba04 Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Właśnie dzisiaj dostałem WE i nie ma oznaczeń,pozatym jest naprawdę fajnie wykonane-chociaż do nawet EA mu brakuje trochę z wyglądu-mechanicznie nie jest też złe.Co do wytrzymałości-się zobaczy,potestować trzeba XD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts