otix96 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Witam Chciałbym kupić Glocka 18 C na Greengaz i nie wiem jakiej firmy :) Proszę o pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Rudy 97 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 A może elektrycznego golcka cymy? Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 (edited) Rudy97 umiesz czytać? bo najwyraźniej nie! Gość chce gazowego. Najlepszym rozwiązaniem wydaje się 18c od TM który jest jednakże drogi i tylko do dostania z redwolfa/wgc ale do pl można ściągnąć poprzez Madonion. Edited September 22, 2012 by Widmo34 Quote Link to post Share on other sites
Rudy 97 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Ja po prostu napisałem że to też jest dobre rozwiązanie. Fakt jeżeli gość ma dużo kasy do wydania to najlepszym wyjściem będzie TM. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Rudy 97, autor wyraźnie napisał, że zależy mu na replice na Greengas. Właściwie to chyba zbyt dużego wyboru nie ma wśród tych Glocków. Osobiście znam tylko repliki JG, KSC/KWA no i TM. Jeśli chodzi o JG - nie polecam. W przypadku KWA opinie są różne. Mam jedną replikę od nich i jestem z niej zadowolony, ale nijak ma się do Glocka. TM wydaje się najpewniejsze. Jest jeszcze WE i pewnie coś jeszcze, ale nic o nich nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 ja polece cm028 albo emke KWA A na serio TM to pewniak...strzelałem z gazowego glocka....to chyba był KWA ładnie nosiło spytam sie kumpla jak wrażenia od A do Z Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Z niższej półki (Dexter zaraz mnie zjedzie) była na forum kiedyś mowa o G18c Stark Armsa, poszukałbym informacji o tym. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 A klocki KJW? Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Chyba nie robią 18C. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Z 18 to tylko TM albo jego klon czyli Stark, klon niezgorszy, aczkolwiek gazożerność znacznie większa niż w marui. Quote Link to post Share on other sites
sarnuch Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Posiadam 18c od KWA, nie mogę narzekać. Dobra jakość wykonania, dobre spasowanie części, żadnych zacięć, problemów. Wymieniłem trochę części wewnętrznych na wzmocnione i repliczka jak marzenie ;) Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted September 24, 2012 Author Report Share Posted September 24, 2012 Z tego co jest dostepne na rynku polski to najlepszą replika będzie KWA? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Z tego co piszesz- tak ale tylko dlatego, że za konkurencję ma WE. Tak czy siak ani KWA ani WE nie polecę. A marujowego 18C jeszcze nie macałem :D. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 Ok. teamt do zamkniecia :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts