Wojtek TEAM-B Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Witajcie, potrzebuję kupić latarkę - najlepiej SUREFIRE, pytanie jest proste... która z nich ma najlepsze osiągi? Która świeci najmocniej i najdalej? Miałem model e2d ale mi nie wystarczał, teraz mam m600c (bodajże 120lm ona ma) i jest ok - ale potrzebuję kupić coś jeszcze mocniejszego. Poradźcie którą wybrać ;) Quote Link to post Share on other sites
ajgor_aa Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Wymień żarnik i szukaj latarek które są na 3x CR123 Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Witajcie, potrzebuję kupić latarkę - najlepiej SUREFIRE, pytanie jest proste... która z nich ma najlepsze osiągi? Która świeci najmocniej i najdalej? Chcesz Surefire (w domysle - pod broń), która ma najlepsze osiągi - świeci NAJmocniej i NAJdalej?Myślę, że TA będzie dobra. A na przyszłość pomyśl, zanim zadasz pytanie. Quote Link to post Share on other sites
AroBron_pl Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 m600c również zbiera bardzo dobre opinie,może wymień same żarniki i zobacz czy wtedy zasiąg się zwięszy. Jaki budżet chciałbyś przeznaczyć na zakup nowej latarki? Podaj te szczegóły. Quote Link to post Share on other sites
alleStandard_pl Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Podłaczam się do powyższych pytań- przede wszystkim określ budżet i dopiero wtedy doradzimy konkretny model z, reguły te lepsze z większą mocą są po prostu droższe,musisz mieć to na uwadze. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Do M600c jest sporo mocniejszych zamienników żarnika na rynku, mógłbyś poszukać, może jakiś ci podpasuje. Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Przez 7 miesięcy chyba sam znalazł jakieś rozwiązanie... Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Hahah, sorry, temat pojawił mi się w "nowej zawartości" i nie zerknąłem na datę xD Quote Link to post Share on other sites
alleStandard_pl Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 (edited) W sumie tak,ale jednak mimo wszystko warto byłoby jeśli autor chociaz napisze na jaki model się zdecydował,tego typu opinie pomogą późniejszym Użytkownikom w podjęciu decyzji. Edited May 22, 2013 by alleStandard_pl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts