kkoltun Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Jaka lunete kupic do mb03 myslalem nad 4x20 oplaca sie? Nie niecohdiz mi o profesionalne strzelanie tylko do zabawy z kolegami. Quote Link to post Share on other sites
Landsil Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Kup chociaż 4x32 albo 40, przez 20 mało co widać, a szersze pole widzenia ci się przyda. Zmieścisz się w 50zł jak trochę poszukasz. btw. w innych działach błędna ortografia jest tępiona. Tu zwracam tylko uwagę. Quote Link to post Share on other sites
kkoltun Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 ok znalazlem a ortografie mam dobra tylko na mojej klawiaturze nie da sie pisac ś,ć,ę,ą itd Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Dużych liter i znaków interpunkcyjnych też się nie da? Quote Link to post Share on other sites
Landsil Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Co to znaczy na klawiaturze się nie da? Nie masz przycisku alt? Quote Link to post Share on other sites
kkoltun Posted September 26, 2012 Author Report Share Posted September 26, 2012 Nie nie mam Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Kup chociaż 4x32 albo 40, przez 20 mało co widać, a szersze pole widzenia ci się przyda. Zmieścisz się w 50zł jak trochę poszukasz. btw. w innych działach błędna ortografia jest tępiona. Tu zwracam tylko uwagę. Co jak co ale lunetę za 50zł to nie powiem gdzie można sobie wsadzić, dobra luneta to minimum wydatek rzędu 150zł a i tak szału nie będzie. Nie nie mam Na przyszłość polecam klawiaturę która zaspokoi twoje braki i posiada aż 4 alty. http://www.manta.com.pl/pl/mm948/ Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Kkoltun, zacznij pisać poprawnie, w przeciwnym wypadku odpoczniesz od forum. Bo z tego co widzę, to przypadkiem użyłeś zarówno znaków interpunkcyjnych, dużych liter jak i polskich znaków. Da się? Da. A więc wymówki od tej chwili nie ma. Regulamin "Szybkie pytanie, szynka odpowiedź": Wszystkich piszących obowiązaują zasady poprawnej polszczyzny, jednak ich przestrzeganie będzie zależeć od nich samych. Wyłącznie rażące błędy, poważnie utrudniające zrozumienie wypowiedzi mogą być przyczyną otrzymania upomnienia. Osoby natrętnie łamiące panujące w nim reguły będą nagradzane ostrzeżeniami i blokadami konta. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Uhuhu tegom się w najdzikszych snach nie spodziewałem hyhyhyhyhy. Kkołtun, zastanów się do czego Ci ta luneta ma służyć. Czy do celowania (wtedy na lunetę musisz wydać minimum 3 stówki (albo szukać lunety DOE 3-9x40)) albo lunety do lansu (fajnie wyglądające lunety acm można już za ~2 stówki trafić). I unikaj przy sptrawdzaniu ofert słowa " profesjonalna" Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Sraty taty, już nie przesadzaj. Na dystanse airsoftowe i airsoftowy "odrzut" wystarcza spokojnie 3-9x40 z bazaru. Kwestia tylko, żeby regulacja działała a obraz nie był przesadnie gówniany. Takie lunety chodzą w okolicach stówki. Zaczyna się mitologizowanie lunety jak i całego snajperstwa chyba. Quote Link to post Share on other sites
Landsil Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 No i wracamy do tego że jak poszuka to taką tanią za 50 wyciągnie, choćby używkę. Ja w promocji za 70 znalazłem w 15 min. Inna sprawa że trefny sprzedawca i w końcu kupiłem inną za 2 razy tyle. :) Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Miałem niegdyś na M40 lunetkę za sto eurasów, fajna bo bardzo jasna, ale wielkie bydlę i człowiek więcej drżał by nie uszkodzić niż było korzyści. Sprzedałem za cenę zakupu przy pierwszej okazji. Na dystanse airsoftowe i airsoftowy "odrzut" wystarcza spokojnie 3-9x40 z bazaru. jak przypierdzielisz to możesz sobie co najwyżej podśpiewywać "nic się nie stało". Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Pewnie dlatego, że nic się nie stanie :D. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Sraty taty, już nie przesadzaj. Na dystanse airsoftowe i airsoftowy "odrzut" wystarcza spokojnie 3-9x40 z bazaru. Kwestia tylko, żeby regulacja działała a obraz nie był przesadnie gówniany. Takie lunety chodzą w okolicach stówki. Zaczyna się mitologizowanie lunety jak i całego snajperstwa chyba. Toć o tym waśnie piszę. Tyle ze bez bicia się przyznaję ja mam zawyżone standardy tego "nieprzesadnego gównizma". Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 A to sorry bo zdawało mi się, dał bym sobie coś uciąć wręcz, że napisałeś: Czy do celowania (wtedy na lunetę musisz wydać minimum 3 stówki (albo szukać lunety DOE 3-9x40)) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Jakby kogoś interesowało to DOE jest dostępna tu http://www.planetaoczu.pl/p,pl,1399,luneta+celownicza+delta+optical+entry+3-9x40+md.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts