Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Kup chociaż 4x32 albo 40, przez 20 mało co widać, a szersze pole widzenia ci się przyda. Zmieścisz się w 50zł jak trochę poszukasz.

btw. w innych działach błędna ortografia jest tępiona. Tu zwracam tylko uwagę.

Co jak co ale lunetę za 50zł to nie powiem gdzie można sobie wsadzić, dobra luneta to minimum wydatek rzędu 150zł a i tak szału nie będzie.

Nie nie mam

Na przyszłość polecam klawiaturę która zaspokoi twoje braki i posiada aż 4 alty.

http://www.manta.com.pl/pl/mm948/

Kkoltun, zacznij pisać poprawnie, w przeciwnym wypadku odpoczniesz od forum. Bo z tego co widzę, to przypadkiem użyłeś zarówno znaków interpunkcyjnych, dużych liter jak i polskich znaków. Da się? Da. A więc wymówki od tej chwili nie ma.

Regulamin "Szybkie pytanie, szynka odpowiedź":

Wszystkich piszących obowiązaują zasady poprawnej polszczyzny, jednak ich przestrzeganie będzie zależeć od nich samych. Wyłącznie rażące błędy, poważnie utrudniające zrozumienie wypowiedzi mogą być przyczyną otrzymania upomnienia. Osoby natrętnie łamiące panujące w nim reguły będą nagradzane ostrzeżeniami i blokadami konta.

Uhuhu tegom się w najdzikszych snach nie spodziewałem hyhyhyhyhy.

Kkołtun, zastanów się do czego Ci ta luneta ma służyć. Czy do celowania (wtedy na lunetę musisz wydać minimum 3 stówki (albo szukać lunety DOE 3-9x40)) albo lunety do lansu (fajnie wyglądające lunety acm można już za ~2 stówki trafić).

I unikaj przy sptrawdzaniu ofert słowa " profesjonalna"

Miałem niegdyś na M40 lunetkę za sto eurasów, fajna bo bardzo jasna, ale wielkie bydlę i człowiek więcej drżał by nie uszkodzić niż było korzyści. Sprzedałem za cenę zakupu przy pierwszej okazji.

Na dystanse airsoftowe i airsoftowy "odrzut" wystarcza spokojnie 3-9x40 z bazaru.
jak przypierdzielisz to możesz sobie co najwyżej podśpiewywać "nic się nie stało".

Sraty taty, już nie przesadzaj. Na dystanse airsoftowe i airsoftowy "odrzut" wystarcza spokojnie 3-9x40 z bazaru. Kwestia tylko, żeby regulacja działała a obraz nie był przesadnie gówniany. Takie lunety chodzą w okolicach stówki.

Zaczyna się mitologizowanie lunety jak i całego snajperstwa chyba.

Toć o tym waśnie piszę. Tyle ze bez bicia się przyznaję ja mam zawyżone standardy tego "nieprzesadnego gównizma".