Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

AK-74u i granatnik - ma prawo bytu?

Recommended Posts

Pewnie że tak. Airsoft jest sportem/hobby w którym ogranicza Cię tylko własna wyobraźnia.

Widziałem krótkie granatniki na macu, nawet na snajperce.

Więc nie słuchaj kretynów który mówią że czegoś się nie da zrobić, tylko dlatego że w ostrym odpowiedniku nie ma możliwości, lub oni sami nie potrafili by tego złożyć, bo mama nie pozwoli im ruszyć narzędzi przez 12-tką.

Da się zrobić wszystko, trzeba mieć tylko pomysł, czas i wyobraźnie.

Zanim zaczniesz nazywać kogoś kretynami, spójrz najpierw w lustro i odpowiedz sobie kogo widzisz.

Może sobie nawet założyć lunetę an-peq i granatnik do glocka, ok. Ale po pierwsze, strzelamy się z replik prawdziwej broni palnej więc jeśli ktoś wpada na pomysł montowania granatnika na snajperce, to chyba faktycznie ma 12 lat.

Ale po pierwsze, strzelamy się z replik prawdziwej broni palnej więc jeśli ktoś wpada na pomysł montowania granatnika na snajperce, to chyba faktycznie ma 12 lat.

A według mnie, jeżeli ktoś przebiera się za żołnierzyka i udaje, że jest kimś, kim w rzeczywistości nigdy się nie stanie, to musi mieć mniej niż 12 lat.

Nie radzę ferować, który ersoft jest okay, a który passe.

Teoretycznie da się założyć - np. jak masz konwersję RIS to nawet łatwiej będzie coś dobrać. Ale jako-tako dedykowanego granatnika do AKS74U nie ma airsoftowego (przynajmniej narazie nie ma).

Panowie/Panie, nie kłóćcie się o podejście do ASG, przynajmniej nie wyskoczył nikt z pomysłem "snajpa za max 250zł z zasięgiem 2000m" ><

Edited by KapitanBomba04
Więc nie słuchaj kretynów który mówią że czegoś się nie da zrobić, tylko dlatego że w ostrym odpowiedniku nie ma możliwości, lub oni sami nie potrafili by tego złożyć, bo mama nie pozwoli im ruszyć narzędzi przez 12-tką.

Gdyby o to podejście do airsoftu chodziło, to chyba kolega by nie zakładał tematu, co? A skoro kolega pyta, to chyba oczekuje odpowiedzi na postawione pytanie, a nie odpowiedzi w stylu "wszystko się da", bo nie pytał czy da się, tylko czy taki granatnik ma rację bytu. Poza tym, jeśli chciałeś mnie obrazić zarzucając mi, że nie potrafię czegoś złożyć, to naprawdę pomyliłeś adresy :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...