rafcio21 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Witam! Czy istnieje możliwość zamocowania granatnika gp25 lub gp30 do AK-74u? Z góry dzięki za odp Link to post Share on other sites
Mati86 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 nie :) Link to post Share on other sites
Dread Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Teoretycznie w airsofcie możliwość jest, ale w rzeczywistości twór nie miał racji bytu. Do suki pasującym granatnikiem był BS-1, ale wymagał dodatkowo specjalnego łoża. Link to post Share on other sites
Mati86 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 w sumie taśma klejąca i heja. Do 105 tez sie nie da. Niestety nie ma repliki bs1 w airsofcie. Link to post Share on other sites
maniakwp Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Pewnie że tak. Airsoft jest sportem/hobby w którym ogranicza Cię tylko własna wyobraźnia. Widziałem krótkie granatniki na macu, nawet na snajperce. Więc nie słuchaj kretynów który mówią że czegoś się nie da zrobić, tylko dlatego że w ostrym odpowiedniku nie ma możliwości, lub oni sami nie potrafili by tego złożyć, bo mama nie pozwoli im ruszyć narzędzi przez 12-tką. Da się zrobić wszystko, trzeba mieć tylko pomysł, czas i wyobraźnie. Link to post Share on other sites
MoreLike Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Zanim zaczniesz nazywać kogoś kretynami, spójrz najpierw w lustro i odpowiedz sobie kogo widzisz. Może sobie nawet założyć lunetę an-peq i granatnik do glocka, ok. Ale po pierwsze, strzelamy się z replik prawdziwej broni palnej więc jeśli ktoś wpada na pomysł montowania granatnika na snajperce, to chyba faktycznie ma 12 lat. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Ale po pierwsze, strzelamy się z replik prawdziwej broni palnej więc jeśli ktoś wpada na pomysł montowania granatnika na snajperce, to chyba faktycznie ma 12 lat. A według mnie, jeżeli ktoś przebiera się za żołnierzyka i udaje, że jest kimś, kim w rzeczywistości nigdy się nie stanie, to musi mieć mniej niż 12 lat. Nie radzę ferować, który ersoft jest okay, a który passe. Link to post Share on other sites
KapitanBomba04 Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 (edited) Teoretycznie da się założyć - np. jak masz konwersję RIS to nawet łatwiej będzie coś dobrać. Ale jako-tako dedykowanego granatnika do AKS74U nie ma airsoftowego (przynajmniej narazie nie ma). Panowie/Panie, nie kłóćcie się o podejście do ASG, przynajmniej nie wyskoczył nikt z pomysłem "snajpa za max 250zł z zasięgiem 2000m" >< Edited September 28, 2012 by KapitanBomba04 Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 "snajpa za max 250zł z zasięgiem 2000m" >< Ciekawe czy gunfire wyśle za pobraniem? Co do tematu, Da się zrobić wszystko, trzeba mieć tylko pomysł, czas i wyobraźnie. Zapomniałeś o najważniejszym, trzeba mieć też sporo kasy na takie "customy". Link to post Share on other sites
Dread Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Więc nie słuchaj kretynów który mówią że czegoś się nie da zrobić, tylko dlatego że w ostrym odpowiedniku nie ma możliwości, lub oni sami nie potrafili by tego złożyć, bo mama nie pozwoli im ruszyć narzędzi przez 12-tką. Gdyby o to podejście do airsoftu chodziło, to chyba kolega by nie zakładał tematu, co? A skoro kolega pyta, to chyba oczekuje odpowiedzi na postawione pytanie, a nie odpowiedzi w stylu "wszystko się da", bo nie pytał czy da się, tylko czy taki granatnik ma rację bytu. Poza tym, jeśli chciałeś mnie obrazić zarzucając mi, że nie potrafię czegoś złożyć, to naprawdę pomyliłeś adresy :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts