Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Co myślicie?

Recommended Posts

fuck... O ja durny nie zauważyłem tego. A no to się jeszcze zapytam żeby potem nie robić nowego wątku.

Jaka lepsze będzie sprężyna do tej cymy? Guarder M120 czy 110? Nie chodzi mi tu żeby ten karabinie był nagle jakiś mega mocny ale żeby nie spadł jego dotychczasowy zasięg.

A wie ktoś czy może ta lufa będzie w ogóle kiedykolwiek jeszcze dostępna? Bo w żadnym polskim sklepie jej nie ma.

Jedynie za granicą:

http://www.wgcshop.c...&rs=KM-AEP15CAR

Ale szczerze mówiąc jeszcze nic z poza granic naszego kraju nie zamawiałem i nie wiem ile by mnie to kosztowało i jak się w ogóle takie coś zamawia.

Edited by Marcin777

A wie ktoś czy może ta lufa będzie w ogóle kiedykolwiek jeszcze dostępna? Bo w żadnym polskim sklepie jej nie ma.

Jedynie za granicą:

http://www.wgcshop.c...&rs=KM-AEP15CAR

Ale szczerze mówiąc jeszcze nic z poza granic naszego kraju nie zamawiałem i nie wiem ile by mnie to kosztowało i jak się w ogóle takie coś zamawia.

Zamawia się jak w polskim tylko płacisz dolarami(przez paypal) i paczka troszkę dłużej idzie.przy takiej drobnicy nie powinieneś dostaw ani cła ani vatu do zapłacenia.

Ale teraz to sam nie wiem o co ci chodzi...

Odpowiedzi jakie otrzymałem:

MadOnion: " Nie wiem czy i kiedy będziemy mieć dostawę tych luf - od ponad roku są niedostępne."

SpecShop: " W najbliższym czasie nie spodziewamy się dostaw od tego producenta."

Coyote ASG " W październiku nie przewidujemy dostawy od tego producenta. "

Dwa sklepy nie dały mi zadnej odpowiedzi