Marcin777 Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Witam, Co myślicie o tym sklepie? Jakie są ogólne opinie? Ponieważ chcę zakupić własnie ta precke do mojej Giety Cymy i znalazłem ja na razie w tym sklepie. http://www.casg.pl/product-pol-781-Lufa-precyzyjna-KM-Head-1950-6-04-247-mm-Car15-FN-P90-552-G36C.html Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam! Marcin. Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 (edited) http://forum.wmasg.p...gpl-coyote-asg/ Tyle tematów było :icon_smile: Sklep bardzo polecany A co do twojej lufy - jest niedostępna w sklepie :P Edited October 1, 2012 by Kemonator Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Stan magazynowy:Produkt niedostępny, dostawa wkrótce Quote Link to post Share on other sites
Marcin777 Posted October 1, 2012 Author Report Share Posted October 1, 2012 fuck... O ja durny nie zauważyłem tego. A no to się jeszcze zapytam żeby potem nie robić nowego wątku. Jaka lepsze będzie sprężyna do tej cymy? Guarder M120 czy 110? Nie chodzi mi tu żeby ten karabinie był nagle jakiś mega mocny ale żeby nie spadł jego dotychczasowy zasięg. Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 FPSy to nie zasięg. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Eee a o co pytał autor? Brał bym m110 guardera pod warunkiem, że zmontuje to ktoś ogarnięty. Quote Link to post Share on other sites
Marcin777 Posted October 2, 2012 Author Report Share Posted October 2, 2012 Hmmm... tak właśnie sobie myślałem nad M110, ale dlaczego ma to montować ktoś inny? Co prawda nie jestem znawca replik ( słabo się na tym znam) ale nie mógłbym tego zrobić sam w domu przy pomocy wiedzy zaczerpniętej z internetu? Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Możesz, ale jeżeli złożysz źle, to stracisz FPSy zamiast je zyskać. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Mógł byś. Wiadomo, pewnie by dziłało a Ty był byś do przodu o garść doświadczeń. Po prostu spec zrobi to na sto procent dobrze wyciskając maks osiągów z części. Quote Link to post Share on other sites
Marcin777 Posted October 2, 2012 Author Report Share Posted October 2, 2012 ok. dzięki za info. więc jak już skompletuje bebechy to dam to jakiemuś specowi do złożenia. Quote Link to post Share on other sites
Marcin777 Posted October 3, 2012 Author Report Share Posted October 3, 2012 (edited) A wie ktoś czy może ta lufa będzie w ogóle kiedykolwiek jeszcze dostępna? Bo w żadnym polskim sklepie jej nie ma. Jedynie za granicą: http://www.wgcshop.c...&rs=KM-AEP15CAR Ale szczerze mówiąc jeszcze nic z poza granic naszego kraju nie zamawiałem i nie wiem ile by mnie to kosztowało i jak się w ogóle takie coś zamawia. Edited October 3, 2012 by Marcin777 Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Ja cię.... Pisz człowieku do tych polskich sklepów czy planują te lufy ściągać. Nikt z nas nie jest jasnowidzem. Quote Link to post Share on other sites
Marcin777 Posted October 4, 2012 Author Report Share Posted October 4, 2012 hehehehe... okok. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 A wie ktoś czy może ta lufa będzie w ogóle kiedykolwiek jeszcze dostępna? Bo w żadnym polskim sklepie jej nie ma. Jedynie za granicą: http://www.wgcshop.c...&rs=KM-AEP15CAR Ale szczerze mówiąc jeszcze nic z poza granic naszego kraju nie zamawiałem i nie wiem ile by mnie to kosztowało i jak się w ogóle takie coś zamawia. Zamawia się jak w polskim tylko płacisz dolarami(przez paypal) i paczka troszkę dłużej idzie.przy takiej drobnicy nie powinieneś dostaw ani cła ani vatu do zapłacenia. Quote Link to post Share on other sites
Marcin777 Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Kurde napisałem do 4 polskich sklepów. Czy i kiedy będą mieli w ofercie lufy KM-Head. Każdy sklep nie dał mi pozytywnej odpowiedzi. A co myślicie o lufach Guander? Naprawdę są takie kiepskie? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Musiał byś dać linka bo luf Guander to ja nie widziałem. Quote Link to post Share on other sites
Marcin777 Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 np. taka ( pasuje mi długosciowo. http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1918 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 To jest guarder. Loteryjnie lekko. Jak MB. W tej klasie cenowej to systemka raczej ale tak czy srak lepiej dołożyć i kopić promyka. Po co kupować coś co za rok i tak się wymieni na porządna lufę? Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Chyba Guarder. Lepiej dozbierać do Promyka, KMH. Quote Link to post Share on other sites
Marcin777 Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 no ja to bym z chęcią dołożył do KM-a ale kurde z ta dostępnością w Polsce jest tak kiepsko że szok. A nie wiem czy to zamawiać z zagranicznych sklepów. Musiałbym się nad tym dobrze zastanowić Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 (edited) A ja myślę, że: Sklep tymczasowo niedostępnySklep www.casg.pl nie jest w tej chwili dostępny. Jeśli potrzebujesz pomocy, zajrzyj na stronę "Bezpieczniej z IAI-Shop.com". Być może IAI S.A., dostawca oprogramowania sklepu internetowego IAI-Shop.com, będzie mógł Ci pomóc. :icon_confused: Edited October 8, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Marcin777 Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 Ale teraz to sam nie wiem o co ci chodzi... Odpowiedzi jakie otrzymałem: MadOnion: " Nie wiem czy i kiedy będziemy mieć dostawę tych luf - od ponad roku są niedostępne." SpecShop: " W najbliższym czasie nie spodziewamy się dostaw od tego producenta." Coyote ASG " W październiku nie przewidujemy dostawy od tego producenta. " Dwa sklepy nie dały mi zadnej odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts