mlody96 Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Czy ktoś posiada ową replika lub zna prawdziwe opinie na jej temat? Pisząc "prawdziwe" mam na myśli nie przeczytane na internecie tylko z relacji osób które go mają. http://madonion.eu/tokyo-marui-hi-capa-43-p1260.html Z góry dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Ja mam kilka replik TM w tym dwie hi-capy a w MO pracuję. Co chcesz wiedzieć konkretniej o tych klamkach? Quote Link to post Share on other sites
mlody96 Posted October 4, 2012 Author Report Share Posted October 4, 2012 jak jest z awaryjnością akurat tego modelu, bo z tego co jest na forach to TM robi jedne z najlepszych replik, ale chciałbym usłyszeć to od osoby która posiada coś od TM Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Cóż, jedna z mniej awaryjnych klamek a co najważniejsze- nawet jak cokolwiek Ci zdechnie to są dostępne setki jeśli nie tysiące różnych części do niej. Właśnie do hi-cap jest największy wybór flaków. Zarówno zamki, korpusy i ogólnie "lifting" jak i części czysto mechaniczne- seary, kurki, cylindry, gł tłoczków, komory HU, lufy, wszystko jest dostępne. Moja jedna hi capa ma chyba 4 lata obecnie albo coś koło tego a druga, którą mam od kilku miesięcy ma około roku zdaje się. Działają bez problemu. Przy regularnej i prawidłowej konserwacji można stawiać na 4 lata bez poważnych awarii. Wymiany uszczelek czy konieczności wyczyszczenia nie liczę bo nie zaliczam tego jako "naprawy". Quote Link to post Share on other sites
mlody96 Posted October 4, 2012 Author Report Share Posted October 4, 2012 Myślę że się na nią zdecydowałem.Dzięki za rade i szybką odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Dex, jeśli mogę spytać: nie planujecie ściągnąć do PL Colta MEU bądź Glocków TM'a? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Nie planujemy ale napisz i sobie zamów. tej 4.3 zdaje się, że też na stanie nie mamy, jest napisane, że na zamówienie. Ostatnio ściągnęliśmy ze 3 glocki i 2 te 4.3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts