Republika ASG Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Trening IPSC nie może się odbyć 24 III 2013 o 13, bo nie zostało to z nami uzgdnione, a arena jest wtedy zarezerwowana. Proszę o maila w celu ustalenia nowego terminu. Quote Link to post Share on other sites
irek1981 Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Ok. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 Nie wiem jeszcze czy będę, ale zaklejki mogę zabrać. Mam timer strzelecki więc też mógłbym zabrać, ale nie wiem czy wychwyci - pewnie tak... Quote Link to post Share on other sites
Yarlan Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Jaki dokładnie timer masz? Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted March 18, 2013 Author Report Share Posted March 18, 2013 Speed timer 3000. Quote Link to post Share on other sites
Yarlan Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 To jeżeli nie jest w opcji airsoftowej, to niezabangla... :( Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted March 19, 2013 Author Report Share Posted March 19, 2013 Raczej na pewno nie jest w wersji airsoftowej bo wykorzystujemy m.in. jego na zawodach. Quote Link to post Share on other sites
Yarlan Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Wiem (bo mam i używam), że CEDy palne dają radę z ASG. Żółtaki, niestety już nie bardzo :/ Natomiast w wersji airsoftowej - żółtak wypada lepiej niż airsoftowy CED, jednak gdyby ktoś planował porządny zakup sprzętu do piskania - polcam CED7000 ze stopplate'm. Jest wysoce prawdopodbne, że wprzyszłości timery dźwiękowe zostaną wycofane z przepisów IPSC ActionAir na rzecz tych z płytką. Quote Link to post Share on other sites
Cirii Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Wszystkich zainteresowanych oaz ciekawych IPSC zapraszamy na kolejny trening, który odbędzie się 14,04 o godzinie 14,00. Zbiórka w Arenie ASG Plan treningu: - strzelanie statyczne - strzelanie w marszu, - strzelanie za barykady, Dodam tylko, że kosz uczestnictwa wynosi 20zł/os. Zebrana kasa będzie przeznaczona na wynajem Areny Proszę pamiętać o okularach. Quote Link to post Share on other sites
michallyszczek Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Odświeżam. Temat dalej żyje? Dalej na arenie trenujecie? Macie jakąś grupę/stronę gdzie podajecie terminy spotkań? Quote Link to post Share on other sites
Cirii Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Temat, pomału ale żyje. Co prawda na razie nie mamy miejscówki gdzie moglibyśmy trenować, ale szukamy odpowiedniego miejsca. Strony nie mamy a wszelkie spotkania uzgadniamy albo na PW, lub telefonicznie. Jak byś coś potrzebował to pisz do mnie na PW. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted November 24, 2013 Author Report Share Posted November 24, 2013 Szkoda, że na PW, a nie na ogólnym uzgadnia się takie rzeczy... Quote Link to post Share on other sites
Cirii Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Jak ktoś byłby zainteresowany https://www.facebook.com/events/428985283890907/?ref_newsfeed_story_type=regular http://asgw.pl/imprezy-asg/zako-czenie-sezonu-ligi-action-air-2013-t11914.html Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted November 24, 2013 Author Report Share Posted November 24, 2013 Może coś bardziej szczegółowego odnośnie samego Wrocławia niż linki ogólne? Quote Link to post Share on other sites
Cirii Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Z Wrocławia na chwile obecą wybierają się dwie osoby. We wtorek lub w środę podamy dokładnie co i jak dla chętnych na ewentualny wyjazd na zawody. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted November 25, 2013 Author Report Share Posted November 25, 2013 Bardziej o treningi niż zawody mi chodziło. Quote Link to post Share on other sites
Cirii Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 (edited) Zawody mają się odyć w dniu 8.12. Przy okazji będa dwa wolne miejsca na wyjazd Edited November 25, 2013 by Cirii Quote Link to post Share on other sites
arturros Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Wiosną mieliśmy treningi na Białym Budynku, ogłaszane na forum wmasg/dolnośląskie, nie było zainteresowania. Na tą chwilę szukamy miejsca na wspólne treningi (na Arenie jest za zimno ). Jak coś znajdziemy bedzięmy ogłaszać, teraz tylko PW lub telefonicznie się umawiamy. Jak ktoś jest chętny to 1-12 jadę na małe zawody do Bytomia. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted November 26, 2013 Author Report Share Posted November 26, 2013 Jest fun4ever.pl na Psim Polu (Kiełczowska) tylko pewnie odpłatnie. Na dolnośląskim nie sprawdzałem bo tutaj jest temat też. Zawsze info było wrzucane w dwóch tematach. Quote Link to post Share on other sites
arturros Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 fun4ever.pl sprawdzaliśmy jest ciepło ale za duże koszty korzystania z pomieszczeń. Z informacjami dotyczącymi treningów, masz racje powinny być też tutaj. Quote Link to post Share on other sites
luzny_bolek Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 fun4ever.pl sprawdzaliśmy jest ciepło ale za duże koszty korzystania z pomieszczeń. Z informacjami dotyczącymi treningów, masz racje powinny być też tutaj. Spotkałem w necie takie info, może wam się przyda http://strzelectwoslask.dsw.pl/strzelania-dynamiczne/ Quote Link to post Share on other sites
Cirii Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Dzięki za linka Przyda się i to bardzo Quote Link to post Share on other sites
Cirii Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Czy ktoś będzie się wybierał na trening organizowany przez WKS Quote Link to post Share on other sites
michallyszczek Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 W jakim terminie to jest? I w jakich godzinach? Ja bym się wstępnie chętnie pisał:) Quote Link to post Share on other sites
Cirii Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Było wczoraj Niestety koszty jaki na wstępie trzeba ponieść są dosyć spore :( Wpisowe 400 zł plus składki Dalej szukamy jakiejś miejscówki aby spokojnie trenować. Wszelkie sugestie i pomoc mile widziana. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts