bacu55 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Witam mam w moim Rk10S lufe precyzyjną 6.02mm guardera i mam problem natury takiej że strasznie ciężko ustawić hop up (na jednym magazynku jest ok na drugim podkręca strasznie wysoko) no i kulki lubią przyciąć się w lufie używam P&J Premium 0.25g nie wiem co z tym zrobić... Link to post Share on other sites
KubonMan Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Wyczyścić lufę i używać cywilizowanych kulek. Link to post Share on other sites
OFF Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Używaj dalej badziewnych kulek i się dziw,że się zacinają. Zmień je na np. G&G. Link to post Share on other sites
Powała Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Wyczyścić lufę i używać cywilizowanych kulek. Używaj dalej badziewnych kulek i się dziw,że się zacinają. Zmień je na np. G&G. To chyba wszystko na ten temat! Link to post Share on other sites
gotrik Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Chwila. Z tego co widze uzytkownik mial na mysli to ze na roznych magazynkach kulki roznie lecą. Pomijajac kwestie tego jak nieprecyzyjna jest preclufa GUARDERA i jakim shitem sa kulki PJ problem rzeczywiscie moze leżeć w magazynkach. Zalałem swoje magi silikonem bo troche sie cieły. Nastepnie 2 razy nabiłem je i rozładowałem. Wiecej razy mi sie nie chciało. Okazało sie ze na magazynkach CA kulki lataja idealnie, tymczasem na PMAGACH nie mam w ogole hop upa. Po kilku nabiciach i wystrzelaniach wszystko wrocilo do pierwotnego stani rzeczy. Przy okazji rozebralem komore i wyczyscilem calosc, z tym ze problem byl ewidentnie w magazynkach poniewaz po zmianie bylo widac radykalna roznice . Mozliwe ze magazynki ci zawilgly albo dostal sie do nich jakiś syf. Jesli nie tak jak koledzy wyzej: kiepksa lufa i beznadziejne kulki. Link to post Share on other sites
adisitko Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 jak masz preckę to używaj tylko kulek guardera albo g&g Link to post Share on other sites
gotrik Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Pan powyzej chyba nie miał nigdy do czynienia z lufą precyzyjną. Kulki Guardera nie sa wcale duzo lepsze od PJ. Polecanie komus tych kulek do lufy precyzyjnej to podkładanie świni. Najlepsze w stosunku cena do jakosc sa chyba obecnie G&G i ICS. Link to post Share on other sites
Powała Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Potwierdzam z własnego doświadczenia, ale stawiałbym na G&G i Madbulla. Link to post Share on other sites
musashi Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Niestety kulki firmy guarder wypadły z listy dobrych kulek . Troche szkoda , jakoś je lubiłem . Link to post Share on other sites
bacu55 Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 Zastosowałem 0.28 G&G problem zniknął ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts