Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Co lepiej kupic ?

Recommended Posts

Z własnych doświadczeń odradzam g36 jg. Kolega ma, ale przeklina tę replikę, bo zapłacił za nią, a potem drugi raz tyle za naprawę. Do tego ciągle się psuje, trzeba rozkręcać gb, bo sprężyna się zacina.

Jest dużo pozytywnych opinii, a mój kolega dostał pewnie jakiś trefny model, co nie zmienia faktu że to jest lipa.

Z własnych doświadczeń odradzam g36 jg. Kolega ma, ale przeklina tę replikę, bo zapłacił za nią, a potem drugi raz tyle za naprawę. Do tego ciągle się psuje, trzeba rozkręcać gb, bo sprężyna się zacina.

Pewnie kupił używkę?

Jest dużo pozytywnych opinii, a mój kolega dostał pewnie jakiś trefny model, co nie zmienia faktu że to jest lipa.

Czytasz to co piszesz? Twierdzisz,że lipa bo trefny model. Z iloma miałeś do czynienia? Przestań już pisać na tematy,o których nie masz pojęcia. Dzięki.

Pewnie kupił używkę?

Czytasz to co piszesz? Twierdzisz,że lipa bo trefny model. Z iloma miałeś do czynienia? Przestań już pisać na tematy,o których nie masz pojęcia. Dzięki.

Oczywiście, bo przecież firma jg tworzą świetne repliki które nigdy się nie psują. Jest jedną z najlepszych firm na rynku, a jedyna możliwość że coś się popsuje to jak się kupuje używkę którą ktoś katował 10 lat, bo przecież inaczej replika jg by się nie popsuła.

Trochę szkoda że piszę takie głupoty, bo przecież taką replikę trzeba chwalić :)

Do czynienia miałem z 2 replikami g36 od jg, jednym (bardzo przepraszam za słowo) trefnym modelem, drugim którego ktoś po tyg oddał, bo mu się nie podobał.

Wstyd że wgl śmiałem się odezwać, bo aby się o czymś wypowiadać trzeba mieć albo własny sklep albo być młodym serwisantem z 40 letnim stażem.

Przepraszam :<

Oczywiście, bo przecież firma jg tworzą świetne repliki które nigdy się nie psują. Jest jedną z najlepszych firm na rynku, a jedyna możliwość że coś się popsuje to jak się kupuje używkę którą ktoś katował 10 lat, bo przecież inaczej replika jg by się nie popsuła.

JG to chińczyk. Czasem mogą się trafić lipne egzemplarze,ale żeby oceniać na podstawie jednej felernej sztuki? Napisałeś,że drugie tyle władował w naprawę,więc uznałem że to raczej była używka. Inaczej reklamowałby/wysyłał na gwarancję.

Trochę szkoda że piszę takie głupoty(...)
No szkoda dla Ciebie,bo to dla Ciebie źle się skończyć może,nie dla nas.

Do czynienia miałem z 2 replikami g36 od jg, jednym (bardzo przepraszam za słowo) trefnym modelem, drugim którego ktoś po tyg oddał, bo mu się nie podobał.
W takim razie pytam raz jeszcze. Dlaczego tak się uparłeś i twierdzisz,że to zła replika? Bo koledze się psuła? No tak,to mocny argument - zwłaszcza,że miał tylko jedną sztukę.

Wstyd że wgl śmiałem się odezwać, bo aby się o czymś wypowiadać trzeba mieć albo własny sklep albo być młodym serwisantem z 40 letnim stażem.
Nie do końca,ale jakąś konkretną wiedzę wypadałoby mieć i argumenty też.

Ty nie masz ani jednego,ani drugiego.

Zdaje się, że zapomnieliście o koledze, który nadal nie otrzymał satysfakcjonującej odpowiedzi. Jeżeli chodzi o G36 to poleciłbym ten model:

http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=872

Replika jest dość mobilna, dobrze czuć ją w rękach, brak oznaczeń (które czasem są bardziej wadą niż zaletą). Ma naprawdę wiele dobrych opinii i znam parę osób zadowolonych z tego modelu. Poza tym na Zbrojowni można sobie ją od razu "podpieścić" płacąc jedynie za części. W stocku jednak też nie jest źle. Na początek jak znalazł.

Ja już miałem do czynienia z kilkoma gietami i mogę powiedzieć że to taki sam szajs jak sławetna cyma 028. ja póki nie zacząłem grzebać w swojej gietce, pięknie działała, a miałem do czynienia z cymami które co chwile miały problem w GB. Więc kolego maniaku wp nie trzeba mieć serwisanta z 40 letnim stażem aby się znać wystarczy że przelecą ci przez ręce parę sztuk tych replik i już możesz mieć jakieś zadnie na ich temat.

Dla kolegi Kastena powiem to o samo tylko jg jest tańsza a umarex to dystrybutor więc będzie to rembrand(oznaczenia). 0 różnicy. a tak mówiąc jak ci bardziej podobają się kałachy to wystarczy jeszcze 90zł i masz rk od Dboyi skok jakościowy ( metal z zewnątrz i lepsze gb niż w JG).

Zdaje się, że zapomnieliście o koledze, który nadal nie otrzymał satysfakcjonującej odpowiedzi. Jeżeli chodzi o G36 to poleciłbym ten model:

http://zbrojownia.li...products_id=872

Replika jest dość mobilna, dobrze czuć ją w rękach, brak oznaczeń (które czasem są bardziej wadą niż zaletą). Ma naprawdę wiele dobrych opinii i znam parę osób zadowolonych z tego modelu. Poza tym na Zbrojowni można sobie ją od razu "podpieścić" płacąc jedynie za części. W stocku jednak też nie jest źle. Na początek jak znalazł.

Tak, popieram z własnego doświadczenia. :maniak_OK: