shardac Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 (edited) Nie zauważyłem podobnego tematu, choć - o ile pamiętam - kiedyś na forum funkcjonował topic dotyczący konfiguracji pasoszelek. Takoż być może nieco przywołam go do życia i pokażę moję budżetową konstrukcję pt. "połącz wszystko, co zostało ci w tapczanie". shardac - 2012-10-18 Autor: shardac Zobacz więcej zdjęć na airsoftphotos.net Na pasoszelki składają się szelki ST-1 MIWO Lubliniec (OD) i chiński duty belt z comfortpadem od PSTG. Na pasie od lewej: dwie ładownice na dwa magi M4 produkcji MIWO LUBLINIEC, CARGO MIWO LUBLINIEC, kontraktowa manierka holenderska w tamtejszym DPMie, kabura na berretę, ładownica nadwa magi M4 produkcji MIWO Lubliniec. Brakuje tutaj ładownicy na mag do pistoletu. Paracordem przytwierdziłem zbiornik na camela. To stary amerykański kontrakt. W miarę potrzeby całośc uzupełniania MINI-1 od PSTG z dwoma ładownicami CQB na 1 mag do M4 oraz chińskim fastmagiem (do zmiany). Edited October 18, 2012 by shardac Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 A oto moje "OPO". Wszystko wykonane u Bombla. Ogólnie jestem bardzo zadowolony ekstra sprzęt jak za te pieniądze. Polecam wszystkim. A tu wszystkie zdjęcia: http://airsoftphotos...w/495262#closed To tak od lewej: 1. Ładownica na 2 magi pistoletowe 2. Ładownica na dodatkowy magazynek do sr25/ 2 magi do KACa 3. Worek zrzutowy 4.Apteczka zrywana 5.Małe Cargo 6.Organizer (wzorowany na tym od MTG) 7.A plecaczek to trochę większy MAP z wkładem Sourca w środku Quote Link to post Share on other sites
Przemek770 Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 To ja dodam też coś od siebie . https://lh6.googleusercontent.com/-07ir5us54Y4/UmkM0dv16KI/AAAAAAAABEs/TXEY6mLy3MQ/w1292-h865-no/DSC_0306.JPG Pas i szelki usyzłem z cordury 600d A na tym mam od lewej ; 1. Ładownica pistoletowa Lubawa 2. Ładownica ,,fast mag'' Produkcja własna 3. Ładownica na 6 magazynków m4 Miwo Military 4. Ładownica na radio Miwo military 5. Torba zrzutowa Miwo military 6. Torba na mine Claymore jako tzw. ,,nadupnik'' Helikon 7. Apteczka zrywana Produkcja własna 8. Małe Cargo Helikon 9. Kabura Produkcja własna 10. Ładownica na 2 magazynki m4 helikon Do tego plecaczek patrolowy ok 8l. z doczepioną dużą ładownicą cargo również wlasnej produkcji . Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 http://airsoftphotos.net/album/show/496692#closed Pasoszelki THOR i chest MINI od PSTG, kolor Ranger Green. Na pasie od lewej: 2x2 M4 Flyye, RG 1x2 M14 w charakterze ładownicy na radio Fllye RG Zrzut, Flyee RG IKMZ Miwo Praszka, OD 1x2 M14 jako kieszeń na granat dymny, Flyye RG Chińska SERPA z Tajwanu ;) na równie chińskim montażu, CB Na szelkach: 2x1 pistoletowa, Flyye RG ładownica na gruchę od NavComma Aries Outdoor, RG Na cheście 4x1 M4 Miwo Praszka, OD Quote Link to post Share on other sites
jaymz87 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 (edited) http://img850.imageshack.us/img850/1640/c1ez.jpg Czyli luźna stylizacja na JWK zielona taktyka. Pasoszelki Miwo Lubliniec: Pas PT3 + szelki Jacko Plus Od lewej: - 2x potrójna ładownica "na płask" na 3 magi STANAG, pierwotnie w cordurze CB, "ugotowane" na zielono, Miwo Praszka - ładownica uniwersalna na radio Miwo Praszka cordura Oliv MP - chlebak modułowy miwo praszka, poliester khaki a na nim 2x kieszeń Cargo (jedna cordura Oliv MP, druga poliester khaki) - nóż Glock 78 - manierka z pokrowcem w olive drab od Miwo Lubliniec - 1x potrójna ładownica "na płask" na 3 magi STANAG, pierwotnie w cordurze CB, "ugotowane" na zielono, Miwo Praszka Komunikacja to radiotelefon Baofeng UV-82 + PTT i Bowman Z-Tactical (wszystko działa wyśmienicie). Edited January 8, 2014 by jaymz87 Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Idąc za ciosem: http://img27.imageshack.us/img27/3325/8i81.jpg pt3+st2 chlebak+2 kieszenie uniwersalne 3 podwójne ładownice pistoletowe cargo średnie,+zrzut+kieszeń ipp ładownica na 2 magazynki m4/m16 W planach spore zmiany pozwalające na noszenie pistoletu i większej ilości magazynków do głównej. Quote Link to post Share on other sites
pietrasss Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Troche A-tacs FG z małymi customami... Podkład T.C.P. Szelki St-2 Pas Operacyjny Chlebak Modułowy Ładownice TeZAK M4 x3 Ładownica M4 Ładownica pistoletowa x2 Kieszeń Cargo Kieszeń KDB-2 Apteczka I.K.M.Z. bryzgoszczelna Kieszeń IPP/IPR Kieszeń M.R.E x2 Kieszeń W.K.S. Panel PU Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Mój secik multicamowy na luźne niedzielne rąbanki: Pas + szelki Flyye Coyote Brown Od lewej: 1. Ładownica na 2xM4 - Condor 2. Worek zrzutowy Coyote Brown - Miwo Praszka 3. Kieszeń na mini radio (radio Baofeng UV-5R) - Miwo Lubliniec 4. Apteczka - Condor 5. Małe cargo pionowe - Miwo Praszka 6. Ładownica na granat ręczny Coyote Brown - SDS 7. Ładownica na 2xM4 MTP 8. Ładownica na 2xM4 - PS Tactical Gear. Na plecy wskakuje Camelbak i można hasać po lasach :) Mam wolne trzy palsy, więc przy jakiś większych imprezach mogę dorzucić jeszcze jedno cargo. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Taka "zielona" konfiguracja jak jeszcze miałem zdrowe kolano. Szelki ST3, Miwo P, wz.93 Podkład TCP, MiwoP, wz.93 Pas Operacyjny Plecaczek made by wkurzony, Multicam Podwójny shingle, MiwoP, olive Podwójna ładownica pistoletowa CQB, MiwoL, Olive Drab Potrójna ładownica Zak, MiwoP, wz.93 Potrójna ładownica Zak, MiwoP, wz.93 Worek zrzutowy, PSTG, Olive Chlebak modułowy, MiwoP, wz,93 Apteczka indywidualna, MiwoL, CCE Potrójna ładownica Zak, MiwoP, wz.93 Pozostawały jeszcze dwie wolne kolumny z prawej strony. Po założeniu wszystko ładnie się układało i była możliwość doczepienia również czegoś do chlebaka jeśli taka potrzeba. Zestaw zrobiony na typowe działanie do 48h. Plecak na oko miał pojemność może 10-12 litrów. Mocowany do szelek i pasa za pomocą klamer naprawczych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts