gotrik Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Jakiego kleju używacie do przyklejania rzepów na hełm, takich do mocowania naszywek/badgów? Próbowałem kropelką, ale bez szans, cały rzep wybielał i zrobił się nie do użytku? Co przychyci rzepa do repliki hełmu z ABSu/ plastiku itp? Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Butapren, kleje poliuretanowe obuwnicze (np. BA), ew. typu "uniwersalnego". Koniecznie zgodnie z instrukcją Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Ja użyłem kleju epoksydowego :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 W pasmanteriach można dostać rzepy samoprzylepne chyba Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Stosuję rzepy samoprzylepne firmy fasttech (szwajcarskie)- wg mnie najlepsze. Szkoda że są tylko czarne, ale pod naszywką i tak nie widać :) Równiez przyklejam na nie akumulator wewnątrz kolby w m16 i trzyma stabilnie. Klej bardzo mocny. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Osobiście posiadam samoprzylepne rzepy zielone z Paiho - nie tylko dają radę, ale i są w ładnym kolorze :D Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Polecam rzepy Fastech i Velcro na kleju- robią robotę i dobrze się kleją nawet do nierównych czy chropowatych powierzchni. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts