pwitek Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Witam! Chciałbym zakupić snajperkę w cenie do 500 zł. Latam już z repliką karabinu szturmowego, a snajperkę chciałbym kupić tak, żeby wybrać się z nią raz na czas, spróbować postrzelać się z trochę innej perspektywy. Także nie zależy mi na wielkich osiągach, ale wiadomo, żeby strzelała w miarę dobrze. Zastanawiałem się nad http://www.taiwangun...skie/mb-05.html Co o tym sądzicie i czy polecilibyście inną? Dzięki i pozdrawiam Przemek Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Lepiej wziąć jak już chcesz koniecznie snajperkę VSR od TM lub mb001. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 MB-01, jeśli już. Generalnie, 05 to jest wewnętrznie to samo co 01, inne łoże. Po włożeniu ciężkich pieniędzy strzela dobrze. Z pudełka nie strzela wcale. Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 nie wiem jakiego masz elektryka, ale myślę że lepsza "snajperka" wyjdzie Ci jak wpakujesz 500zł w jego tunning ( za te pieniądze naprawdę dużo można zrobić) Quote Link to post Share on other sites
pwitek Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 Własnie, szturmówka jest niezła, nie mam do niej zastrzeżeń. Chodzi mi o to, aby polatać w stroju maskującym, poczuć się jak snajper, może mi sie spdoba i wtedy kupię coś lepszego. http://www.taiwangun.com/karabiny_snajperskie/s24_sniper.html A co powiecie na tę? Japońska firma, jeśli włożyć w nią kilka części? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 1. A&K to nie jest japońska firma 2. Nie wiadomo na chwilę obecną, czy do tej repliki w ogóle pasują jakiekolwiek części. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts