bradley3542 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Witam. Czy jest możliwość przerobienia w jakiś sposób korpusu do AK w standarcie VFC w taki sposób aby pasował do replik w standarcie TM ? Link to post Share on other sites
Zachar Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 (edited) Daj link do tego VFC. Nie widziałem jeszcze komory zamkowej do AK w standardzie VFC. edit. Chyba już wiem o co się rozchodzi. Da się. Musiał byś wywalić obsadę lufy i pod spodem wywiercić dwa otwory. W gnieździe magazynka należy dospawać coś na kształt półki, na której będzie się opierała tylna część front setu typu TM. W niej również należy wykonać otwory pod śruby. Pozostaje jeszcze kwestia wykonania szczątkowej obasady lufy, a dokładnie części która zawiera kołek 7mm ryglujący lufę. Możesz to wykonać z szpachli czy czego tam sobie wymyślisz. Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko nieopłacalne. Edited November 12, 2012 by Zachar Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Szczerze, to nie przychodzi mi na myśl sensowność takiego zabiegu. Link to post Share on other sites
bradley3542 Posted November 12, 2012 Author Report Share Posted November 12, 2012 Dzięki za odpowiedź. Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts