FanatykAK Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Witam Szukam dobrej baterii NiMH 9.6,albo mocnego LiPo 7.4 pod dekiel RK-02. Kryteria to wytrzymałość baterii, tj długie operowanie na niej, w miare ludzka cena tj do 150 zł i ogólna solidność sprzętu. Co polecacie? Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Lipol Redox 7.4 1400 Mah stick.Mam,polecam. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted November 14, 2012 Author Report Share Posted November 14, 2012 Ile można działać na tym lipolku? Bo stockowa batka w Boycu to kpina. Nawet całej niedzielnej, 6 godzinnej strzelanki nie wytrzymała. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Ile można działać na tym lipolku? Bo stockowa batka w Boycu to kpina. Nawet całej niedzielnej, 6 godzinnej strzelanki nie wytrzymała. To ją musiałeś nieźle 'naładować', albo wywaliłeś ponad 1000 kulek. Mój brat do lipo nie jest przekonany, używa stockowej batki od RK ładowanej na moim accucelu i na jednym ładowaniu zalicza 3-4 strzelania. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Jak 1000 kulek i koniec, to jest lipna... Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Jak 1000 kulek i koniec, to jest lipna... Tyle się wyciąga z nimha 1100 mAh, gdy ładuje się go tym prostownikiem z zestawu. Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Hmm, RK-02 do mnie doszła jakieś 1-2 miesiące temu, byłem na ponad 4-5 strzelankach, ładowałem tylko 2 razy i wszystko cacy ._. ani razu mi się nie wyłączyła (a strzelam się po 5-8 godzin) i wszystko bez problemu chodzi, coś albo źle ładujesz tą baterię, (czyt krótko) albo masz chińską ładowarkę. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted November 14, 2012 Author Report Share Posted November 14, 2012 No właśnie lesio o ile do repliki nie mam wątow, o tyle batka jest lipna, a była ładowana Imaxem B6. Zresztą to nie pierwszy raz jak mi padła ta bateria w środku akcji, więc jej podziękuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts