daffi Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 org. robił "sztuczny tłok" po stronie Aliantów... musiałeś się wygadać? ;) ps. tak, to prawdopodobnie pomyłka ja jestem jeden przez dwa "f" ;) Link to post Share on other sites
JolietJake Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Nie org, tylko kolega Wokash robi sztuczny tłok :) Link to post Share on other sites
janik44 Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 MikoWolf [2nd Ranger] Conti [2nd Ranger] Daffi [RT] Janik Maciek [101st] Michal [2nd Ranger] Michał [101st] Speedor Vlad [RT] Wokash [RT] Szala Jolka + Andrzej (Ruch Oporu) Pixar (Ruch Oporu) :( Link to post Share on other sites
Wokash Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 A bo jakiś artysta wywalił nam człowieka w kosmos... to nie patrząc w górę dopisałem do nas... z resztą Daffi może robić za dwóch... :D Link to post Share on other sites
MaRo88PL Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Znaczy taki Johny Rambo z Bastogne ? :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
xPROBOSZCZ Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 To będę pierwszy :) Wszystkim dzięki za przybycie i wystylizowanie się. Parę osób nie dojechało, zapewne z uwagi na warunki "biometeo" i niech żałują :D Moim zdaniem impreza była na wysokim poziomie, ale poprosimy Was o opinie. Czy się podobało i czy warto organizować kolejną imprezę w klimacie ASH. Werdykt oficjalny: Alianci vs. III Rzesza - 2:1 (prawdopodobnie tylko dla tego, że ktoś nie miał ognia). Jak trochę odtaję, to wrzucę gdzieś parę mizernych lans fotek :) Link to post Share on other sites
janik44 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ja też dziękuje wszystkim za dobrą zabawę (jakoś największą frajdę zawsze mam strzelając do szkopów ;P) i do następnego! :) PS proszę o kontakt Kolegę, który zbierał pieniądze (oczywiście zapomniałem nick :() Link to post Share on other sites
Gilotyna Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Wszyscy prawie palą a nikt ognia nie miał :P Hahaha Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 (edited) Dzięki Panowie za mile spędzony czas w świetnym towarzystwie :icon_smile:.Oby wiecej takich udanych imrez :icon_smile:! Dziekujemy oczywiście organizatorą ,za przygotowania! :icon_smile: P.S: Wrzucać te mizerne fotyy ! ;D Edited December 9, 2012 by m3dykk1 Link to post Share on other sites
HunterKiller Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 (edited) Dzięki wielkie, było naprawdę zacnie, właściwie zero spięć czy kwasów. Terminatorki nie zauważyłem po stronie aliantów. Z naszej "słusznej strony" też raczej nie było, choć przy tak grubych strojach na dzisiejszą pogodę często nie było nawet czuć, za co przepraszam jeśli gdzieś dostałem i nie padłem, choć starałem się schodzić nawet jeśli miałem wątpliwości. Wielkie podziękowania stronie alianckiej za brawurową obronę pomimo znacznej przewadze liczebnej niemców. Kolejne wielkie podziękowania dla organizatorów za wkład i zaplanowanie, oraz chęć biegania i kierowania na tym mrozie. Oraz za dopuszczenie dwóch niemieckich "tłuczków do ziemniaków" :icon_biggrin: A tej flary przy bramie nie odpaliliśmy bo nam zapalniczki się zużyły...wszystkie poszły na front wschodni pod koktajle mołotowa. :D A teraz zażalenia, a w sumie jedno. Bo ja przez was zbankrutuje, stylizacja na niemiaszka, replika historyczna, dziś jeszcze kolega narobił mi smaka na Tommyguna M1928...to by pasowało stylizacja na alianta...no za dużo tego. :icon_smile: Mam nadzieje jednak, że dane nam będzie się spotkać na kolejnej imprezie. :icon_biggrin: Edited December 9, 2012 by HunterKiller Link to post Share on other sites
sobell Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 szkoda ze nie dotarlem ale coz pogoda.....ale nic to wpadajcie na pomorze tez bedzie dobrze :icon_mrgreen: http://forum.wmasg.pl/topic/131809-15122012-zatrzymac-kampfgruppe-peiper/ Link to post Share on other sites
marcin28 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Panowie (i panie), dziękuję bardzo za imprezę. Było super! Jak dotąd najlepsza dla mnie impreza pod względem dynamiki i miłej atmosfery! Nie doświadczyłem żadnego terminatorstwa i to pewnie z powodu "elitarnej" ekipy :icon_biggrin: Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Czekam na fotki :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Wokash Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 (edited) W imieniu drobnych elementów 6 dywizji powietrzno desantowej chciałbym podziękować za imprezę. W pierwszej kolejności Organizatorom to zawsze miło, że ktoś chce coś zorganizować, zwłaszcza takie udane coś. W dodatku zrobić to non profit. Dziękuję uprzejmie. Chciałbym również podziękować członkom drużyny kombinowanej spadochronowo morsko partyzanckiej było z wami niezmiernie miło działać. Również wielkie dzięki dla wszystkich uczestników imprezy. Po pierwsze na prawdę rzadko zdarza mi się brać udział w równie kulturalnej i bezkwasowej imprezie. Okazuje się, że nawet między przeciwnikami można użyć "proszę, dziękuję, przepraszam" a nie tylko "wuju dostałeś", "nie ladacznica bo ty". Super stylizacja, świetny urozmaicony teren gry zmuszający do dynamicznego manewrowania, przekładańce w budynkach na zasadzie my tu, Niemcy w następnym pokoju, w kolejnym znowu nasi... a że Niemcy byli o jedną zapalniczkę za daleko... bywa :icon_smile: Uwagi co do medyków przekazane. Z działania w ramach prywaty mam nadzieję, że dało się zauważyć zalety standardowej na Mazowszu pomarańczowej kamizelki trupa (miast szmaty) i Łódź niebawem dołączy do nas :icon_biggrin: Jeszcze raz dzięki. Edit: Jednak uwaga następnym razem zróbcie zrzutę po 5taku... i kupcie dymiące świece dymne :D Edited December 9, 2012 by Wokash Link to post Share on other sites
Garnek Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 RE-WE-LA-CJA! Teraz łyżka dziegciu: Było zajebiście :D. Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 podziękowania dla Ogrów i wspotrzelaczy. Impreza kameralna ale rewelacyjna :) Od dawna nie byłem na imprezce gdzie nie było ani jednej napinki i gdzie nie słyszałe o ani jednym przypadku terminatorki. Repliki padały jak muchy i prawie spring party nam wyszło :) I ten moment kiedy byłem sam na sam ze świecą dymną i nie miałem żadnego ognia.... A jak pierszy palący nadzedł herbaciano/hambrgerowe siły już wóciły z respa.... I jeszcze raz podziękowania dla "snajpera" z M14... Polowanie na kolegę było chyba nafajniejszym kawałkiem zabawy.... Chyba ze 3 razy mieliśmy okazję się spotkać :) Link to post Share on other sites
xPROBOSZCZ Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Powiem tak - siedzę, spijam browarka i .... mam zajefajnego banana na ryjku na okoliczność, że się podobało.... że się udało... i (co najważniejsze) że jesteście zadowoleni!!! :) :D Cała przyjemność po naszej stronie! :) Link to post Share on other sites
enforcer Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Powiem krótko - chcemy więcej równie udanych imprez :P Chociaż baterie padały, tak że od 3 fazy miałem tylko glocka do dyspozycji, a G36 po ogrzaniu w domu dopiero 'odżyła'. ;) Poza tym - aż chce się stylizować po takiej klimatycznej zabawie! ASH to jest to :D Link to post Share on other sites
PitBear Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Mogę tylko potwierdzić to, co koledzy z teamu napisali wcześniej. Świetna impreza - ciekawe scenariusze, duża dynamika, wiele fajnych starć, no i pełna kultura. Widać było, że osoby, które przyjechały, zrobiły to dla dobrej zabawy, a nie dla zwycięstwa za wszelką cenę. Ci co nie byli - niech żałują. Zwłaszcza, że organizator dopuścił naprawdę bardzo luźne stylizacje, które można było skompletować za grosze (myślę o zimowym kamuflażu) albo grzebiąc w szafie dziadka :D (bardzo klimatyczny ruch oporu). A jeśli ktoś się przestraszył single fire albo zniechęcił normalnymi limitami FPS... To bez powodu. Takie imprezy tylko potwierdzają, że w takim terenie nie liczy się tylko siła ognia, ale głównie szybki manewr i dobry pomysł. No i sprawna zapalniczka.... :D A dla samych Piekar warto mieć nawet jakiś mały, tani, słabszy chiński "rozpylacz" CQB. PS. Polowanie na snajpera z M14 w budynku było świetne. Potwierdzam :D Link to post Share on other sites
JolietJake Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 (edited) Jednak uwaga następnym razem zróbcie zrzutę po 5taku... i kupcie dymiące świece dymne :icon_biggrin: Szanowny Panie! Zażalenia do małych chińskich rączek, które to składały :) A tak na poważnie, do tej pory jakoś dawały one radę. Ale szukam namiaru na dobre i w miarę tanie kefy. Any suggestions? I jeszcze raz dzięki za przybycie. Pierwsze koty organizacyjne za płoty!! A powrót 101. z respa na 10 metrów Niemców do świecy- bezcenny! Edited December 9, 2012 by jakubgro Link to post Share on other sites
ZjawaUBG Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Dzięki za dobra zabawę podziękowania dla organizatorów ze przyjeli i zgodzili się zebym brał udział z wami gdy byłem kompletnie nie przygotowany do tego na prawdę konkretny klimat zero terminatorki Pozdrawiam kolegów z drużyny( Ruchu Oporu ; ) pomimo drobnych kłopotów z bateriami na początku dałem rade Dzieki wielkie! Link to post Share on other sites
xPROBOSZCZ Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Parę fotek ode mnie :) http://rapidshare.com/files/3391442362/09122012790.zip Link to post Share on other sites
Powała Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) Niestety, gdy wróciłem, padłem jak "psotka dzielnicowego" i nie dałem rady usiąść do kompa, toteż trzech Jedi wyprzedziło mnie z podziękowaniami od Zakony Jedi. Niemniej w imieniu najliczniej reprezentowanej ekipy (10-ciu germanofilów) z całego serca i duszy dziękuję SGO za super imprezkę :icon_exclaim: Dynamika zajefajna o czym świadczy fakt, iż wykończyła moją geriatryczną kondycję po drugiej fazie boju. :icon_cry: Co do zapalmiczek - miałem dwie i w obydwu gaz zamarzał. :icon_cry: Co do baterii, mrozik dał im się tak we znaki, że w bagażniku mojego auta leżały dwie repliki gotowe do akcji i płakały, że bateryjki nawet nie jęknęły. (W tej sprawie kropelka "kryptoreklamy". Firefoxy padały jak muchy, natomiast doskonale spisały się do samego końca bateryjki GFC Energy, czym byłem mile zaskoczony). Co do terminatorki - po tej imprezie możnaby zapytać - co to jest terminatorka :icon_question: (...) przy tak grubych strojach na dzisiejszą pogodę często nie było nawet czuć (...) Ot, to - raz zostałem postrzelony w poncho i niestety nie dostrzegłem tego ale po zwróceniu uwagi zarówno przez przeciwnika, jak i przez dowódcę naszej dywizji NoNam'a, natychmiast ogłosiłem się trupem i tak powinno być :icon_exclaim: Jeszcze raz dziękuję: - Orgom za superimprezę w kameralnym, ale doborowym towarzystwie, za dobry scenariusz i czuwanie na bieżąco nad przebiegiem rozgrywki. :maniak_OK: - Kolego "Herbatnikom" i "Hamburgerom" za skuteczną i bezkonfliktową wymianę kompozytu. :maniak_jezyk2: - Wszystkim uczestnikom za niemal rodzinną atmosferę. :maniak_usmiech: Edited December 10, 2012 by Powała Link to post Share on other sites
Powała Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Nie mogę jyż edytować... :icon_cry: Sprostowanie - gernaofilów z Zakonu było 11-tu... - skleroza, nie policzyłem siebie... :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Garnek Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Wrzuć foty na inny serwer, nie da się już z tego linka pobrać :(. Link to post Share on other sites
m3dykk1 Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) No niestety nie działają :( ,ale co do zapalniczek to od nas Marin miał nie zawodne zapałki z Omahy ;D Edited December 10, 2012 by m3dykk1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts