Ghost Sniper1 Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) Jest jakiś rewolwer typu AEG długi , jak jest prosiłbym o linka . Tak do 500 zł :icon_wink: PS. Bardzo podoba mi sie seria Dan Wesson niestety sa na gaz . :( Edited November 16, 2012 by Ghost Sniper1 Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) Uuu, kolego... Ty to masz ambicje. Nie, nie widziałem ani nie słyszałem, żeby ktokolwiek robił elektryczne repliki rewolwerów. Za dużo z tym zachodu. Chcesz rewolwer - kup gaziaka. Nie chcesz gaziaka - nie kupuj rewolweru. Edited November 16, 2012 by Errhile Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 Aha ok ;) A co myslicie o tym http://gunfire.pl/product-pol-1152195276-Replika-pistoletu-elektrycznego-CM123.html Dobry nie jakie bebechy , zasieg itd. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 UHC robiło sprężynowe rewolwery kiedyś. Słabiutkie i plastikowe. Bez sensu. Ale były. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Dobry nie jakie bebechy , zasieg itd. Moja nie rozumieć. Jak Twoja nauczyć się pisać po polsku, to moja się zastanowić, czy coś odpowiedzieć. Howgh. Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 Czy jest dobry czy nie , czy ma dobry zasiĘg czy nie , bebechy plastkiowe czy nie , czy dŁugo wytrzymają czy nie moja rozumieć ??? :) Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Nie lepiej kupić Dana Wessona a nie bawić się w elektryki ? Jak ilość fps ci nie pasuje to dokup łuski zmniejszające fps i po sprawie Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 Ale drogie to w eksploatacij , a i jak jestesmy w temacie to sie zapytam . Jak oglądam filmiki na youtube o replikach wiekszość ma czerwone lub pomarzńczowe zakończenia lufy od czego to zależy można to zdjąć czy coś ??? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Zależy od prawa w danym państwie. U nas oznaczanie replik czerwonymi końcówkami lufy nie jest wymagane przez prawo. Quote Link to post Share on other sites
mlody_94 Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) Z tym coltem od cymy jest jeden problem. Zobacz sobie na youtube jakie to cholerstwo jest wielkie :icon_smile: Przykładowo: Edited November 16, 2012 by mlody_94 Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Colt od CM jest większy od oryginału. I nie chodzi tu o dłonie. Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 Duż i masywne dodaje klimatu :) a jak z zasięgiem ?? Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) MrMegaMan: dokładnie. Zobacz zdjęcie klik. Oryginał. ^up Nie trzymanie tego słonia w ręku wcale nie dodaje klimatu, jest "duży i masywny" w negatywnym znaczeniu. Standardowo Colt 1911 nie jest małym pistoletem, a tu trzeba go było powiekszyć dla wciśnięcia baterii i gearboxa. Zasięg taki jak w Glocku, który nie jest taki brzydki jak ten wyrób coltopodobny. Jeśli już musisz mieć elektryka, weź glocka. Tylko pamiętaj że goście z gaziakami będą miel dużo lepsze osiągi i będą cię ściągać z dystansów na które ty nawet nie dostrzelisz. Edited November 16, 2012 by Pan_Flint Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Nie wiem czy klimatyczne jest bieganie z czymś co jest większe od oryginału... Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 Gusty i guściki ;) Glock wogule nie przypadł mi do gustu , miłem możliwość strzlania z niego , po prostu nie mój typ . Z Colta też miałem przyjemność strzelania z gaziaka , miał bardzo duży zasięg , gdzieś podobne do G36c za 600zł , miał równierz blow backa i spory odrzut co było wspaniałe , ponieważ pierwszy raz z gaziaka strzelałem ;) . A z tymi gaziakami to jak jest słyszałem o green gazie i CO2 , czym sie to różni ??? Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) To, że gazowy Colt ci się spodobał, "bo był ładny i miał niezły zasięg" nie ma nic współnego z tym elektrykiem, który ładny na pewno nie jest, a i zasięgu nie ma. Bo Colt elektyczny to w rzeczywistości Glock w brzydkim opakowaniu. Edited November 16, 2012 by Pan_Flint Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 A opowie mi ktoś o tym green gazie i CO2 czym sie rożni i na ile starczy magazynkow na 1000ml tego gazu. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 @Ghost Sniper1 Zadajesz mnóstwo pytań, do których oczywiście masz prawo z racji tego ,że jesteś nowy. Ale spójrz na to z tej strony ,że pisząc tak archaicznie i prosząc o informacje które są absolutnymi podstawami wiedzy dostajesz raczej ogólnikowe odpowiedzi. Sprawdź ten poradnik http://forum.wmasg.p...poczatkujacych/ a na pewno poszerzysz swoją wiedzę do tego stopnia ,że będziesz w stanie zadawać precyzyjne pytania. Quote Link to post Share on other sites
Ghost Sniper1 Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 Ok , dzieki postaram sie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts