Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Rewolwer AEG ?

Recommended Posts

Uuu, kolego... Ty to masz ambicje.

Nie, nie widziałem ani nie słyszałem, żeby ktokolwiek robił elektryczne repliki rewolwerów. Za dużo z tym zachodu. Chcesz rewolwer - kup gaziaka.

Nie chcesz gaziaka - nie kupuj rewolweru.

Edited by Errhile

MrMegaMan: dokładnie. Zobacz zdjęcie klik. Oryginał.

^up Nie trzymanie tego słonia w ręku wcale nie dodaje klimatu, jest "duży i masywny" w negatywnym znaczeniu. Standardowo Colt 1911 nie jest małym pistoletem, a tu trzeba go było powiekszyć dla wciśnięcia baterii i gearboxa.

Zasięg taki jak w Glocku, który nie jest taki brzydki jak ten wyrób coltopodobny. Jeśli już musisz mieć elektryka, weź glocka. Tylko pamiętaj że goście z gaziakami będą miel dużo lepsze osiągi i będą cię ściągać z dystansów na które ty nawet nie dostrzelisz.

Edited by Pan_Flint

Gusty i guściki ;)

Glock wogule nie przypadł mi do gustu , miłem możliwość strzlania z niego , po prostu nie mój typ . Z Colta też miałem przyjemność strzelania z gaziaka , miał bardzo duży zasięg , gdzieś podobne do G36c za 600zł , miał równierz blow backa i spory odrzut co było wspaniałe , ponieważ pierwszy raz z gaziaka strzelałem ;) . A z tymi gaziakami to jak jest słyszałem o green gazie i CO2 , czym sie to różni ???

@Ghost Sniper1 Zadajesz mnóstwo pytań, do których oczywiście masz prawo z racji tego ,że jesteś nowy. Ale spójrz na to z tej strony ,że pisząc tak archaicznie i prosząc o informacje które są absolutnymi podstawami wiedzy dostajesz raczej ogólnikowe odpowiedzi. Sprawdź ten poradnik http://forum.wmasg.p...poczatkujacych/ a na pewno poszerzysz swoją wiedzę do tego stopnia ,że będziesz w stanie zadawać precyzyjne pytania.