l_isek Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 (edited) Witam Czy ktoś ma coś takiego lub czy testował kiedyś: http://goblinpaintball.com/GoblinStore Nie jest dostępne w Polsce ale można sprowadzić, interesuje mnie wersja na szelsy ASG (12 kulek w szelsie) czy lepiej zainwestować w szelsy madbulkla (tylko 6 kulek) i myśleć nja dorobić do niej jakąś dwulufowy obrzyn? Kiedyś o czymś takim myślałem ale temat upadł teraz powracam. Edited November 21, 2012 by pidzejfat Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 myśleć nja dorobić do nicj jakąś dwulufowy obrzyn? Google translate zrozumiał to tak: "think NJA earn some extra money for a double-barreled sawed-off nitions?". To miałeś na myśli? Fajna zabawka, ale bez hopka. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted November 21, 2012 Author Report Share Posted November 21, 2012 Dzięki już poprawiłem, nie potrzebuje hopka bardziej coś na bliskie dystanse z dużym rozrzutem (taki mini granatnik) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Też nad tym myślałem - Deuce plus dwie wkładki airsoftowe, na początek tylko do testów. I tak wyszłoby mnie jakoś tak trzy razy taniej niż obrzyn Wa Shana, a skopiować potem mechanizm i włożyć go w ładniejsze opakowanie to niewielki problem. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Też nad tym myślałem - Deuce plus dwie wkładki airsoftowe, na początek tylko do testów. I tak wyszłoby mnie jakoś tak trzy razy taniej niż obrzyn Wa Shana, a skopiować potem mechanizm i włożyć go w ładniejsze opakowanie to niewielki problem. Patrząc na to, że na kilku filmikach jako zasięg skuteczny dla konwersji ASG podaje się 20-25 stóp (co daje nam około 6-7.5metra), jest to chyba zbyt mocna pukawka na CQB (255 FPS na kulce paintballowej). Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted November 21, 2012 Author Report Share Posted November 21, 2012 To moze lepiej szelsy Madbulla, co prawda "tylko" 6 kulek ale zasięg na pewno większy. Są jakieś repliki jedno lub dwustrzałowe które obsługują szelsy MadBulla? Coś jak obrzyn czy coś. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Nie nie ma, tylko strzelby tanaki, ale powiem wam że te 6 kulek z madbulla wystarcza w cqb jak mniej więcej przy celujesz :icon_biggrin: Sorry nie mogłem zedytować. Obejżałem filmiki i wiecie co widzę ? Sheslsy są bezczelną kopią patentu od Airsoft Surgeon (dokładnie twórczość genialnego Clarence Lai) stosowaną w ich customowych shelsach do tanaki m870, skąd wiem ? mam jeden taki i oring w oring są identyczne. Zewnętrzna osłonka stabilizowana 2 oringami ? jest ! Spłonka przez cały shels pełniąca rolę zaworu ? jest ! Odkręcane denka razem z kryzą ? jest ! Wwewnętrzna sprężyna pozycjonująca zaworek ? jest ! Ciekaw jestem czy legalnie to kopiują czy okradają kogoś z jego nie łatwego do zrealizowania pomysłu. Quote Link to post Share on other sites
Landsil Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Goblin w sprzedaży w militariach za straszne pieniądze. Ale trzema się nieźle w ręku. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Na GF sprzedają je za całkiem niezłą kwotę. może ktoś kupi do recki. Quote Link to post Share on other sites
labedz Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 (edited) I jak? ktoś już wyprubował? Edited October 6, 2013 by labedz Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Byłem w GF, mówią, że robili wiele testów i jest mega skuteczny. znowu na YT opinie są dosyć mieszane. w sumie jest promocja na GF, więć nic tylko brać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts