DonutHunter Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Witam, czy do ładownic w tej kamizelce http://gunfire.pl/product-pol-1152197442-Kamizelka-taktyczna-KAM-44.html wejdą magazynki od AK 47 ? Dziękuje i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Azymut Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Pewnie że tak. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Pewnie że tak. Sprawdzałeś? Ta 'gównokamizelka' ma 4 ładownice na magi STANAG, czyli najprościej mówiąc, do M4/M16. Magi od AK74 włażą, te od AKM niekoniecznie. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Wejdą. Nawet jeszcze ciapkę luzu bocznego będą miały. A żeby Lesio się nie czepiał: tak, sprawdzałem na kamizelce Viper która ma ładownice trochę węższe nawet. Quote Link to post Share on other sites
AroBron_pl Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 (edited) Witam Wszystkich na forum. Patrząc na opis jak i wymiary- magazynki od AK 47 powinny spokojnie wejść. Najlepiej sprawdzić w praktyce. Edited November 22, 2012 by AroBron_pl Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 1. Zadzwoń/napisz maila do sklepu. 2. Kamizelka jest niedostępna 3. To i tak chłam. Widziałem takie wielokrotnie i pruły się od samego patrzenia. Quote Link to post Share on other sites
DonutHunter Posted November 22, 2012 Author Report Share Posted November 22, 2012 Mam krawcową w rodzinie to od razu sobie powzmacniam słabe punkty, a kolor podałem pierwszy lepszy, konkretnie chodzi mi o sam model. Dziękuje wszystkim. Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Magi od 47 wchodzą, nawet udało mi się wepchać dwa, ale klapka trzyma się na końcu rzepa. Jak koniecznie chcesz taki typ to weź od ACM'u w dotyku wydaje się solidniejsza. Moja (od umarexa, ale pewnie wszystko to samo :P) dożyła 3 lat ;) Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Magi od 47 wchodzą, nawet udało mi się wepchać dwa, ale klapka trzyma się na końcu rzepa. Jak koniecznie chcesz taki typ to weź od ACM'u w dotyku wydaje się solidniejsza. Moja (od umarexa, ale pewnie wszystko to samo :icon_razz:) dożyła 3 lat :icon_wink: Zdajesz sobię sprawę z tego że 90% GFC Tactical to rebrandowany ACM? Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 (edited) Moja (od umarexa, ale pewnie wszystko to samo :icon_razz:) :icon_wink: nie wyraziłem się jasno :P te starsze są bardziej "szmatkowe", nowsze od vipa z Wrocławia na przykład mają usztywnione klapki. Edited November 24, 2012 by xazax Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 W tej cenie kupisz jakąś rozsądniejszą kamizelkę. Dużo taniej: http://allegro.pl/kamizelka-chest-brytyjska-dpm-woodland-i2758326975.html Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Tyle, że to klasyczny chest rig, a nie kamizelka. Ale jest tani, wytrzymały i magi do AK 47 wejdą - po dwa na każdą z ładownic (uprzedzając pytania - tak, sprawdzałem, mam i takiego chesta, i replikę używającą magów od AK). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts