Dukov Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Czy ktoś wie jakiej produkcji jest to replika i czy warto brać? Chodzi mi głównie o wykonanie bo bebechy zawsze można zmienić. http://gunfire.pl/product-pol-1152198039-Replika-subkarabinka-GFG039C.html Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 To nadal chyba JG,tylko gwarancja dłuższa. Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 (edited) "GFG039C produkcji firmy GFC Guns w kolorze piaskowym bazuje na konstrukcjach TM i jest w pełni zgodna z wytyczonym przez TM standardem, a co za tym idzie - z podzespołami większości innych producentów, których konstrukcje również bazują na Tokio Marui." Przynajmniej tak pisze w opisie produktu, czyli wychodzi na to ,że jest to przerobione Tokio Marui, przynajmniej tak ja to rozumiem :icon_wink: Edited November 28, 2012 by BieszczadzkiSnajper96 Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Znając Gunfire to prawdopodobnie jest to przemalowane JG. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 wychodzi na to ,że jest to przerobione Tokio Marui Genialny tok rozumowania. Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted November 28, 2012 Author Report Share Posted November 28, 2012 "GFG039C produkcji firmy GFC Guns w kolorze piaskowym bazuje na konstrukcjach TM i jest w pełni zgodna z wytyczonym przez TM standardem, a co za tym idzie - z podzespołami większości innych producentów, których konstrukcje również bazują na Tokio Marui." Przynajmniej tak pisze w opisie produktu, czyli wychodzi na to ,że jest to przerobione Tokio Marui, przynajmniej tak ja to rozumiem :icon_wink: No nie wiem czy przerobione TM kosztowało by 450zł. Jak myślicie GunFire powie czyja to replika czy może odpiszą że GFC? Quote Link to post Share on other sites
CIUPAK1 Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Haha przerobione Tokyo Marui mistrz ; ) Quote Link to post Share on other sites
_Sandro_ Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Jeśli dobrze pamiętam to ktoś kiedyś próbował się dowiedzieć kto jest producentem ich replik, bezskutecznie - napiszą, że to GFC, mogą jednak upewnić autora tematu, że nie jest to TM :icon_razz: Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Jeśli chodzi o G36 to ja bym się bardziej skłaniał w kierunku Boyi :P Quote Link to post Share on other sites
sylar Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 na pytanie czy różni się ta replika od jg dostałem odpowiedź: "Replika ta bazuje an konstrukcji JG i nie wprowadza zmian do konstrukcji. Główna różnica polega na wzmożonej kontroli jakości produktu oraz jego podzespołów na etapie produkcyjnym." Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 na pytanie czy różni się ta replika od jg dostałem odpowiedź: "Replika ta bazuje an konstrukcji JG i nie wprowadza zmian do konstrukcji. Główna różnica polega na wzmożonej kontroli jakości produktu oraz jego podzespołów na etapie produkcyjnym." innymi słowy - rebrandowane JG. Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted November 28, 2012 Author Report Share Posted November 28, 2012 Ok, dzięki. BTW jest na WMASG recenzja G36 od JG bo nie moge znależ. Może to wina wersji mobilnej. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Jest temat o G36 JG. Znajdziesz w dziale "Repliki elektryczne" -> " II klasa" . Szukaj pod hasłem G608 :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts