Mintaj123456 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Siema mam m5 cholernie sie zapycha czy moze tobyc problem z magazynkiem?,poniewaz jak wyjmuje magazynek to kulki normalnie wylatuja a jak jest magazynek to poda te kulki ale one staja prosze o pomoc dzieki z gory Link to post Share on other sites
OFF Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Dam Ci jeszcze jedną szansę na napisanie tego jak należy. Czyli z przecinkami i polskimi znakami. Link to post Share on other sites
Mintaj123456 Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 Dam Ci jeszcze jedną szansę na napisanie tego jak należy. Czyli z przecinkami i polskimi znakami. pisze z tel bo niemam kompa ;/sorry Link to post Share on other sites
OFF Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 pisze z tel bo niemam kompa ;/ sorry Przecinki w telefonie na pewno masz,przyłóż się do tego co chcesz napisać i tyle. Chyba,że nie chcesz uzyskać pomocy. Tyle ode mnie. Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Polskie znaki mają praktycznie wszystkie telefony komórkowe, nawet te "przedpotopowe". Jeżeli napisałeś posta w Internecie, to masz polskie znaki na bank. Więc nie piernicz :P. Gdzie Ci się te kulki blokują i jakie to są kulki? Link to post Share on other sites
arend Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Mintaj widzę że się naumiałeś korzystać z H\hicapa. Zaczynasz znów trolić. Ale że trafiłeś m mój dobry humor to polecę ci albo wyregulować hopa albo kupić dobre kulki. Link to post Share on other sites
Mintaj123456 Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 zmienilem kulki na G&G,nie maw necie jak rozlorzyc moj karabin Link to post Share on other sites
OFF Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Nie zastosowałeś się do mojej prośby. Zamykam. http://forum.wmasg.pl/forum/193-repliki-elektryczne/ - tutaj masz odpowiedni dział. Link to post Share on other sites
Recommended Posts