Tomek P-ń Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Jak w temacie - poszukuję dobrej propozycji do repliki posiadającej 540 fps (450 na docelowych kulkach) Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Niebieski Madbull, fioletowy King Arms, zielona G&G. Dodam iż u siebie mam 495fps z zieloną G&G ale mam w planach zmienić na niebieskiego Madbulla. Powód, ciekawość :P Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Guarder czarny, systema energy. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Nie wiem skąd Wy koledzy te informacje bierzecie. Guarder czorny? O zgrozo. Ładujesz to co wszędzie: zielona GG, systemka a ostatnio fajnie mi się spisuje przejrzysty guarder. Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Żaden ciemny Guarder, w sklepach piszą, że nadaje się do mocnych replik ale to dziadostwo, lepiej już stockową zostawić. Kup jedną z tych gumek co podał Dexter, zielona G&G, systema lub jasny Guarder. Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 (edited) U mnie "czorny" guarder biega w 4 replikach. I kuleczki pięknie się podkręcają. Edited January 5, 2013 by Kohan warrior Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 U mnie "czorny" guarder biega w 4 replikach. I kuleczki pięknie się podkręcają. Co nie znaczy, że te 3 wcześniej wymienione gumki nie są lepsze ;P Sam miałem ciemnego Guardera i te 3 pozostałe, czarny Guarder to zło ;P Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Może są lepsze, lecz nie dla mnie... Boziu.. co Wy tak tego guardera nie lubicie? :D Link to post Share on other sites
Kazana Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 To porównaj jak kulki latają na choćby jednej z tych trzech podanych a jak latają na czarnym guardzie i zobaczysz czemu lepiej kupić coś innego niż tego czarnucha (bez obrazy oczywiście). Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Oj, mam również wymienione wyżej gumki, i nie zauważyłem różnicy :). Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Nie wiem skąd Wy koledzy te informacje bierzecie. Guarder czorny? O zgrozo. Ładujesz to co wszędzie: zielona GG, systemka a ostatnio fajnie mi się spisuje przejrzysty guarder. A czy ja gdzieś podałem czarnego Guardera ???? ....... Link to post Share on other sites
Recommended Posts